[PS4]GUNDAM BATTLE OPERATION 2 [97] Unicorn登場

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
delta 屈撚到癲
首先玩哂訓練任務, 攞哂獎品先。
然後搵個軍團入, 差唔多日日可以有獎勵。

高cost機通常速度快, 武裝多功, 技能多, 新手好難用得掂。初初可以玩下成本值400左右的場, 攞部機槍類機體跟大隊一齊射射下, 玩玩下熟手左可以玩其他cost。

250的場都可以玩。不過低cost機體速度慢, 如果你唔怕慢都可以玩。
會死即係對家見到佢喎, 唔爛得哂
成日比泛集火秒殺
真係唔識用
就執笠先開始玩
加油
岩岩先抽中部PS5
近呢幾個月成日齊人開場然後先error再彈走晒全部人
重有啲係直頭連個房都入唔到
佢個server咁撚廢,年頭重話想搞steam版,真係笑大人個口
有次試過敵人同隊友都分開左兩個時空打,我同隊友兩條友同另外兩個打2v2,其餘就神隱晒剩返啲子彈特效,但分數嗰啲照去
毒角同女妖NTD下方調整,唔知係咪代表可以用番堆浮游炮機體
中文官網班人係咪唔識日文
次次要3個代幣都話免費

我收到嘅email宣傳都係講有免費抽campaign
應該係臨時改咗要收返Coin
A1而家好癲,可以改名叫perfect zeta
換左枝爛鬼槍咁大分別咩
單格武變雙格武一定差得遠
本身最傻仔就係把刀太短,而家有左槍刀真係完美克服左依個問題,由數一數二手短變咗數一數二手長。對住啲冇氣或者慢既敵人用返光劍起手既話更加可以打3次下格既combo,傷害超高

雖然唔係好捉得住delta
delta................. 交番俾同隊delta等佢地互射
垃圾Bandai,兩隻獨角獸同冇削有乜分别
唔打700c咪冇事囉
https://bo2.ggame.jp/jp/info/?p=100394

睇黎執笠之前有機見到敗家仔同企鵝
雖然好肥,但係武器好似好少
黑五金幣1650yen
香港要119
屌穿佢個西
依家分級戰勁似細蚊仔踢波咁,一有敵人就有全部人湧上去
最搞笑係有時3,4件垃圾隊友圍上去部殘血機都俾人走甩, 自己剩低兩件滿血隊友就俾人圍死
有冇人知活動隻百改好唔好用
Youtuber好多都話好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞