The Walking Dead 行屍走肉 最終季 [第11季] 真。最後討論區

758 回覆
15 Like 13 Dislike
趕住救人仲執
如果rick無出現
amc應該會遺臭萬年
其實話就話最後D故事發展係DC
但一個白宮國會都冇CG過...
根本係邊都一樣...
話說當年我睇到第五季頂唔順就完咗
想問吓最後而家個結局點
有冇死晒啲喪屍
點解會有佢哋
最後佢哋係咪重新過新生活
狼牙棒一出黎扑爆左2個頭就以經唔想睇
好嘔心 全部人都係一個白人一個黑鬼咁配
點出現呀,而家先出現個劇情咪仲on9
係喎 好彩rick死咗唔使再拍床戲
得返兩集,最尾一集留返黎攬下9up下跟住bbq, 咁即係得返下一集。

又一次發現walking dead 世界好細, Luke 無啦啦又出返黎又撞到

同埋個warden 咩料呀,有冇咁憎Rosita 呀,寧願死都唔講,真係九唔搭八

Commonwealth 幾多人?擺到明police state 又要扮有judge , 仲有人keep court records
得返兩集 終於完埋套垃圾啦
主角再勁都係得幾十人,個時打negan已經輸人數,今次面對commenwealth,唔返咁上下人點都打。
人邊度嚟,crmrick,請期待。
典獄長以為都打得下 兩嘢俾人捅死左
無啦
Commonwealth 無啦啦多左咁多人出黎,好似兵多過residents
Warden 叫左幾次shoot him shoot them 但都射唔出,抵死啦
未睇, LUKE本身唔係唔撚拍既咩
成季都變左閑人
不過都仲有個野女同啡Rick仔
呀尼根仲係唔係到
好佩服可以睇哂咁多季既人,睇到韓仔死左之後頂唔順棄左
要出返黎BBQ
我係Carl死半棄Rick走全棄
中間捱左好耐先睇9B
睇完唔記得
第10季唔想BT冇live睇 見disney+有直接睇
但睇之前再睇多次9B
之前停左,見佢完先睇返,之後飛住睇都得,因為冇人會死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞