The Walking Dead 行屍走肉 最終季 [第11季] 真。最後討論區

758 回覆
15 Like 13 Dislike
拍the death stranding 真人版
睇完,終於完哂,完哂,十幾年青春
不了,唔想睇多十年
人太多,多一個唔多
唔知有無睇漏,有無解釋係邊個攝張名單入門罅俾記者?
想問仲有冇人記得呢條四眼黑鬼去咗邊

睇到上面啲人講睇到邊就棄咗無睇就覺得好搞笑

套嘢就一定愈拍愈唔掂,大佬痛幾多套開到世界觀咁大又拍咁多年而仲生勾勾

香港少人睇啫 人哋外國仲上緊comiccon and still a thing

咁撚清高又要八掛入嚟又要屌

返去睇愛回家應該適合啲 長拍長有、無位你入
唔係死左咩?
做左十幾年死忠不離不棄,由不斷同個fd 討論合唔合理,到最後一季已經無視晒劇情,見到編劇趕收工咁
之前不嬲出名拖劇情,諗返都幾唏噓
我自己真係對最後呢幾集好失望,但之後應該唔會再有一套劇可以令我追咁多年
仲有d反派角色全部白人
唉,新劇又係rick同黑妹,其實撮合佢地一pair真係好唔夾好格硬
講開斬手,s5個Tyreese斬完就釘咗,Lydia就冇事,公平咩
佢地好夾喎. 2個都係個人能力/戰力 max level 既角色,1個打10個. 好match喎
見到你呢個留言先知disney+有
用vpn去日本netflix睇咗7季
無死
失蹤
之前有報導話會安排番佢去電影版出返黎
而家變返電視版, 都無消息安排.....
感謝
幾時del ac牙屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞