The Walking Dead 行屍走肉 最終季 [第11季] 真。最後討論區

758 回覆
15 Like 13 Dislike
個仔都死埋
HBO 睇畫質反而好差?
我冇HBO 所以唔知

咁你係邊到下載house of dragon?
終於上…唯一希望係最終季見多Rick一面
HBO GO = 720P
睇BATMAN D雨水可以令到成個畫面濛撚晒

外國有HBO MAX先有高清, 屌佢老母
我去RARGB.TO DL 4K
咦 冇人討論?
希望唔爛尾
睇到 低語者 收皮就無睇, 太悶
睇佢完左再追番

記得以前是神劇
高登 每出新一集都爆幾個post
美國果邊收視又係最高, 周街都有套劇既海報/公仔

估唔到越做越衰, 收視又一直跌
美劇係咁 好多都係
Tear Gas... PTSD
嘩屌 Lydia肥左咁撚多
嘩唔係預告都唔記得左公主呢個角色
兩集都冇出現
估唔到Sebastian呢個仆街仔咁快死
以為會跟返漫畫,殺咗個重要角色先死
我以為U煎條女會死 點知換黎左呢幕
睇黎根本估唔到結局
話唔定最後rest in peace死果個係negan 條女
Negan老婆好大機會死啦
如果唔係Negan點跟Maggie去新劇
根本成個Commonwealth勁易推翻/攬炒,牆內殺幾個人,幾隻屍仔已經死咁多人
依然都係咁爛,快撚d完左佢啦
其實啲續篇消息係咪好似當年漫畫出假封面呃觀眾
話唔定Daryl 最後死
唔係佢死就係Carol....
而家唯一希望係rick番黎
劇情係點 算吧爛哂
好似唔知第2,定3季個導演同編劇理念唔同就離隊
跟住套野時上時落,我都係睇到governor 外傳就無睇
之後見連登話主角個仔反學所以寫死埋佢
佢個仔演員出來澄清左

其實佢想繼續做落去, 係個on9編劇寫死佢

跟住個編劇被人炒左
Judith 老豆 老母都走左佬 其實已經好荒謬,好心唔好再寫d乜去解釋,一見就skip。
漫畫完左未?
完左成年

好似TVB結局咁
直接跳到20幾年........carl 結婚生左個女, 幾個社區連埋一齊做左一個國家咁......maggie 當選總統
然後有完整既 防衛系統......D喪屍擋係外面......所以D 居民好多年無見過喪屍

我覺得係個 作者唔知點收科, 又唔想再畫落去, 所以求其直接跳到20幾年後結局就算
當時係完得好突然, 完全無估到佢突然跳到20幾年後,跟住大結局

後來仲有讀者 成日去作者 facebook問佢喪屍病毒點來
個作者答 太空病毒就算.......我覺得都係應付D 讀書, 唔洗日日問
好似唔知第2,定3季個導演同編劇理念唔同就離隊
跟住套野時上時落,我都係睇到governor 外傳就無睇
之後見連登話主角個仔反學所以寫死埋佢
佢個仔演員出來澄清左

其實佢想繼續做落去, 係個on9編劇寫死佢

跟住個編劇被人炒左
漫畫完左未?
完左成年

好似TVB結局咁
直接跳到20幾年........carl 結婚生左個女, 幾個社區連埋一齊做左一個國家咁......maggie 當選總統
然後有完整既 防衛系統......D喪屍擋係外面......所以D 居民好多年無見過喪屍

我覺得係個 作者唔知點收科, 又唔想再畫落去, 所以求其直接跳到20幾年後結局就算
當時係完得好突然, 完全無估到佢突然跳到20幾年後,跟住大結局

後來仲有讀者 成日去作者 facebook問佢喪屍病毒點來
個作者答 太空病毒就算.......我覺得都係應付D 讀, 唔洗日日問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞