The Walking Dead 行屍走肉 最終季 [第11季] 真。最後討論區

758 回覆
15 Like 13 Dislike
下星期大結局
Negan衍生劇下年
終於追完
3月一口氣追到最後
S1 睇到依家
由高登年代每集推幾個1001
睇到轉場連登 一季 都推唔爆1個Post
屌你老母 重以為死judy
negan唔係去新劇拍咩
係呀,所以我話唔好Negan死...
點解?
大陸貼吧傳緊24集劇情,整合咗。
-結尾會有time jump,起咗紀念碑。
-白兵衫變警服,紀念rick。
-Negan lead班walker入森林之後失蹤(為新劇鋪路)
-國王,mercer,carol做領導人
-Daryl知道咗rick仲未死,去咗搵佢(為新劇鋪路)
-Rick疑似唔會出現(屌你老母編劇)
屌咩,劇透
題外話,力根依家先有個仔 佢依家幾歲
最後倒數兩日 唔知有無stream可以美國同步live睇

戲入面個look唔似50中
最記得係播緊S3 果時入坑

1回氣睇哂S1全季神作confirmed
DMC 玩野? , 真人力根56歳真係有個4個既女
AMC先啱 打錯
tales of the walking dead
The Walking Dead: World Beyond
好似幾好睇
幾時出?
其實個設定算唔算有bug ?

當個故事喪屍出現到宜家時間線差唔多10年

啲人死既死,變喪屍既變,但其實個loop頂盡3-5年,個世界應該只會越少喪屍,一嚟啲生還者嚟應付,二嚟喪屍無嘢食,又會自然越嚟越爛,個生態應該唔會去到10年咁耐都好似無變過?

你用現實去理解? 點會越黎越少喪屍?? 因為你睇得太多主角果班識扮屍,殺屍先覺得喪屍好易搞掂姐。生還者自己都無水,食物,武器,藥物,居住環境仲點生還... 喪屍無野食都唔代表會少呀
你都識講生還者應付到... 適者生存呀,生還者生存到依家唔係簡單的事... 唔好覺得睇喪屍片之後你都生存到,你只係其中一隻喪屍黎

喪屍世界的你
理想: 奮勇機智殺喪屍 做團隊leader 溝曬d 女
現實: Day1想好似打機睇劇咁殺喪屍但失手,變咗喪屍群入面嘅一隻喪屍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞