The Walking Dead 行屍走肉 最終季 [第11季] 真。最後討論區

758 回覆
15 Like 13 Dislike
有了
得英字
https://www6.cineb.co/episode/the-walking-dead-season-11-episode-19/

好似amc+遲左上架
大陸網應該聽日有
有了英字
即係D醒目喪屍只係咁o岩呀?
我以為有人train完進化左 又識爬牆又識開門仲要打幾下先死
zombie evolution

咁要打針啦
Final season 無拿拿又玩呢樣?

Hornsby 又唔洗死?其實劇情真係好弱
但預告好似有佢喎
咁死就一定,但好拖
做左11年

最後一季先改設定(walker有智商)... 小顛
成套劇都應該有十年

老實講佢成日拆season已經搞到無晒癮去追, 即使今次偷跑出17 18集都無一出就追

依家就算睇都係skip住睇, 佢每集都總會有d部分係兩條友喺一個靜既地方 講埋d無聊中二病既野 (有國王/牧師 9成9係, 呢兩條友快d死, 呀婆亦都係但唔可以死住) , 呢類已經睇到煩厭, 對劇情完全無幫助

淨係想知最後結局點收尾
玩到冇野玩,基本上個final season 係冇內容,d主角又唔死得。睇住Pamela lance 呢啲咁都叫敵人,真係嘥時間。
諗番主角呢team人就好似柯南咁

去到邊衰到邊

去到邊個倖存區就一定搞到成個區無左
比著前幾季戰神mode Carol已經一個滅佢地團
因為諗唔到內容,唯一拖下拖下
如果第一季cdc無爆 人類仲有解決危機嘅希望 套劇會好睇好多 而家季季都喺度玩人性好悶
所謂既人性

就係每一季抽一個人出來做左膠, 叫人唔好殺敵人
一個人既成長
就係一季做好人 一季做殺手 一季又變返好人
摩根性格轉換大師
仲有「耶穌」
佢一出場果陣好型, 殺敵人好直接

跟住on9編劇將佢變成左膠, 叫人唔好殺 救世軍
最後演員接受訪問果陣, 都話頂唔順自己角色咁大轉變, 跟住唔做, 叫編劇寫死埋自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞