The Walking Dead 行屍走肉 最終季 [第11季] 真。最後討論區

758 回覆
15 Like 13 Dislike
開劇*
比人迫到無路走仲要變種屍... What the fuck
點都唔係神劇架啦
懶係劇情緊張咁
跟本Commonwealth就係Copy多次打Governor咁
條𡃁妹Juidth仲要自己衝去死
睇到無感覺
不過最後都希望死晒啦
唔單主角 直頭冚球鏟
反正啲喪屍都有智慧, 取代人都好
總督好睇好多
如果係總督既話果班細路死哂啦 仲留住條命做咩
唔會死哂,仲有幾他劇排緊隊出
今朝Fastfw咁睇左5分鐘
估唔到要斬lydia手...痴線..

有人估最後rick會出黎救走daryl同judith
或者judith 就係rest in peace果個...
仲有黑妹呢 bbq 大結局
feel到最後一集趕收工都係伏多
根本好多野埋唔到尾, 靠開spinoff繼續講(爛)落去
正常,不過入左聯邦算好睇左,希望最後一集見到RICK
蘿莉咁就死左?
第三季死左了
係咪鍾意弩佬果個?? 好似第四季在座大廈做左人質死左
定講Rick老婆?咁就第三季啦
蘿莉咪Rick老婆
終於睇左呢集...真係冇乜大結局FEEL...
LYDIA真係慘, 尾2都唔可以安全渡過...要斬手
臨尾2集都要玩呢d虐心野

斷唔斷手根本對劇情無影響
好急收尾feel

聯邦吹到咁大

打喪屍仲係第一季on99咁

會唔會仲on9到渣車渣到附近

拎幾條大水喉都沖爛哂啦...
佢應該講緊rick個女喎

loli=幼女
已經估到

judith中槍好明顯想首尾呼應番第一集rick中槍昏迷

應該judit昏迷左

唔知過左幾耐起身見到周圍正常番

跟住有人推門入黎 果個就係rick

太易估了
尾二個集都未打完boss
諗住用最尾一集打埋boss同總結十一季十年嘅恩恩怨怨
諗都諗到可以幾唔夠喉
其實應該主要都係講推翻左聯邦咋

故事寫到完左既話 3套外傳仲點做落去
RICK同CARL既回歸應該只係Judith既回憶入面
唔好諗太多
去到最後兩集都唔肯寫死D重要角色
國王, 神父, 軍妹 到宜家都未死
不過宜家除左Daryl or Negan死 我會難過之外 (佢兩個就肯定唔會死)
其他人死都唔會有咩傷感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞