The Walking Dead 行屍走肉 最終季 [第11季] 真。最後討論區

758 回覆
15 Like 13 Dislike
king同carol一早散咗啦
herny死咗之後已經心碎
但Carol 都有幫King 打尖做手術
果陣已經散左?
第二定第三季carol好似flirt過Daryl
阿dayle 話自己啲血人人都岩用

我突然諗起回魂夜笑左
Dayle 成日演到好似完全對女色冇興趣咁樣
佢表面冷漠但又對團體成員極度保護果種性格
真係演得淋漓盡致
我想知Juith同Dyral訓低左之後呢?之後醒左就在房到??
可能d病毒變種廢左掛
病毒廢左但喪屍勁左
啲喪屍玩左11季
終於學識爬樓 拎武器 同埋開門🧟🧟‍♂️🧟‍♀️
啲人戇鳩根本dayrl表達過鍾意人就係嗰陣木屋條女(軍人金毛女)同埋啞妹,

成套劇基本上得carol同箭佬兩個捱到最後一集,緊係血濃於水 more than relationship啦
大隊咁啱又喺醫院咪扶埋上床係表達得柒啲但都有表示嘅
BBQ ENDING
開始膠膠地個樣
睇完TWD而家唯有等出年新SERIES
FTWD以前睇左一季頂唔住咁慢同悶就無睇
又無心機追返 其實抵唔抵睇?
另外2,3套我見D鬼佬係屌 好似都費事睇好過
導演講過比crm 捉左
佢套新裝都有啲wakanda feel
另一個彩蛋
完左都好,越黎越左膠大愛。有男,女同性戀,聾啞人士。加入大量黑人角色情侶。仲要大部份白人都係奸角。再做落去變黑豹外傳。
屌 完左都冇得BBQ埋RICK 想點
佢講forever呢句個陣我淨係諗到wakanda
有無講番病毒點嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞