The Walking Dead 行屍走肉 最終季 [第11季] 真。最後討論區

758 回覆
15 Like 13 Dislike
有無巴打知Disney +幾點上?
上左!!
Thanks 巴打,即睇先!
….
呀婆戰力全劇top 5 點會死
果兩個無啦啦出番黎既角色原來係用黎死既
睇完覺得真係同想像中一樣
扮完但其實又未完, 好多野都無解
死拖去spinoff繼續拖
睇完都無種滿足/closure咁嘅感覺
應該仲難完過hunter, 又要個孫燒比我了
3點,岩岩睇完,個尾收得好過漫畫好多
咁就睇完好唔捨得
個尾咁就完左?全部分晒去spin off 就算?

Rick 同 michonne 係新劇?咁為乜要離開walking dead

Maggie 同negan 又要有spin off 但最唔想有呢pair,好難頂

之前唔係話Daryl 同carol 而家好似變到得返Daryl
最尾直升機果班人係咪想搵呀Rick番去??但Rick笑,似係直升機果班有好消息比佢係咪見到佢同伴所以同呀Rick講
Carol好似話個演員唔想去法國拍,聽講Daryl果套外傳要去法國拍。

Maggie同Negan應該唔會一齊啦,只係Maggie對Negan的仇算放低左。
Maggie同Negan呢Pair最撚正喎
想睇佢地係韓仔墓前做愛
話說hilltop之前受到大規模攻擊, 唔知韓仔個墓仲係唔係度
終於完
追左咁耐雖然爛到癲但有感情
Michonne去完wakanda返嚟
搞到想由第一季睇番
rick有冇十秒以上鏡頭?
不過都無交代比垃圾女救左之後點樣在個島到?
你睇左未?點解咁多人未睇又要問,咁有意思嗎?唔止10秒
原來上左,以為聽日添
好痴線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞