爐石戰記玩家回歸討論區 (3) 等改板

1001 回覆
4 Like 8 Dislike
如果玩duel就知advice勁撚到仆街

4星refresh可以出一堆6星手下
又可以出一堆手下你3隻升金,更加可以直接出隻金俾你
15秒玩鬼咩
睇佢買賣動畫一下就冇咗
利申先 唔係話龍最廢
只係今個版本有任務加成底下 其他type都勁咗好多(魚人毒+光盾任務, 元素+買1隻+1/+1任, 海盜apm)
4/4龍搭光盾龍係勁 但buff得太慢 中段都仲可以抗衛下 但過多一兩turn 就開始跟唔到
除非真係用yesra呢啲可以keep住有龍
大家討論下
新上盾龍同埋毒魚幫左龍唔少 所以我覺得龍今版無咩變弱
同埋紅袍太勁 2紅袍順序打得好既話附魔龍3次聖盾 毒聚合體又2次盾
不過龍而家個問題係一定要靠附魔龍晉升龍
同埋如果無魚可以幫手上毒既話就上限好低

元素用17搭燈神+Rag真係幾好用,唔駛下下靠nomi
呢鋪碰成8次
痴根自己作出嚟定真係無實裝
而家啲任全部都係無副作用嘅唔信係真
有副作用,有個無限發現一張卡個動畫長到
支字慎睇

我作出黎呃你把撚咩
咁當然你可以話係啲人P出黎
咁咪當大家討論下囉
Btw 有好多係啲人解檔搵出黎 係唔知有bug定太op所以無實裝 除咗上面三個外仲有其他
9條命穩定第2有機會搶1咁濟

無限幣唯一配蛇髮好似幾好,但問題個副作用太誇張
無限錢如果係買咩都唔洗錢都仲有得玩下
得15秒仲要係咁用果個幣 諗下都想死
9條命有個缺點就係頭一兩次會卡手牌
得十五秒操作咁剩返啲時間做咩
咁樣玩唔到Hogger
dog表示:
等囉 afk頭兩turn都係鳩等
停係度聽阿bob 9up等其他人
阿bob:屌有排9up
金色buddy我睇片係真係存在
但唔知點觸發,定單純概率極低
官方通告我記得就無 相信應該係咁啱有bug
因為上面張圖都係啲人無意出呢個任再cap出黎
而家拎最後死果張怪果個任都有BUG
見巴哈有人講如果係金老鼠生出黎果隻龜
拎到上手都係拎金卡
有一次我拎到三張一樣嘅衍生物
冇合到金卡覺得奇怪
打出去想賣左佢
點知發現原來有一個係金卡,但係顯示係普卡
係就改衍生當拎本體啦

成日做呢個任前置係死聲觸發,跟住拎咗成堆衍生物出嚟
仆街 戰場個二合一有bug 一合啲buff會唔見哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞