爐石戰記玩家回歸討論區 (3) 等改板

1001 回覆
4 Like 8 Dislike
未輪到佢班人用屎眼諗 永遠冇可能九個職業都勁
我都轉左呢副 帶埋變身
野火兩次全場扣三血
我見hsreplay都推薦依隻
所以先想問下

用最純嗰套小鬼卡左好耐
變完身落435 個hero power傷害幾何級咁上
每回合射你4/6血以上都痛啦 仲未計wild fire

控制薩勝率最高
做壞了
變完身先痛算係咁係都nerf其他先
第一次見人話要nerf依張
好普通既aoe咋喎
搞掂左真係抵成半. 即係掃左兩個優惠包.

早幾日課左成千. 蠢左
點解你地課到我之前去到最後一步結果比google拒絕

btw我入去個post #1 delete左嘅
全場hero power都要nerf
咁好多Aoe都要nerf
0費冰3要T10
冰全場又唔算屈
薩nerf完都係冰全場
正常啦 多手段贏
又抗到快攻
等睇你抽到碎片再俾佢偷返
我直接開新Google acc. 然後add credit card. Billing address 揀斯里蘭卡. 上網求其個地址填入去.

跟住PC 用android 模擬器run 爐石就得左.
以我經驗黎講唔係天糊你比小狗術同臉獵打爆頭先機會多啲 40張牌加埋護甲同回合每下受一傷就無咁易打穿
想問下個pass大概幾多港幣?
我一早原價買左. 睇唔到.

不過我買左個原價HKD 329 果個90 包套餐. LKR 7599. 換番港幣165 左右.

所以你預番pass 都平一半
Ic 咁阿根廷區都係平啲 阿根廷個pass 490peso 大概60蚊
玩德比小鬼術打到懷疑人生
拆晒啲卡勉強合左套薩終於上左傳說
薩滿尾機 快慢都得 不過打得20場(16-4)
我開左個新acc set 去阿根庭都係收美金既
想問下傳承係咩事 想開黎玩下冰法 結果forstbolt 果D唔比入deck

果陣claasic出玩左幾日 再對上好似係單雙deck
唔知喎 我係先開個vpn去暴雪開阿根廷ac 之後係官網到買就會係阿根廷幣值
好浪費 聽日改版落雪大改廢 薩滿呢加好多場贏都要靠落雪
唔撚係呀
改成點?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞