爐石戰記玩家回歸討論區 (3) 等改板

1001 回覆
4 Like 8 Dislike
問:我們以前可以透過金幣購買特殊獎勵,為什麼現在需要付費了?

答:我們希望英雄戰場能在未來持續被遊玩並喜愛。這項改動讓我們可以繼續支持並為正在成長的英雄戰場社群推出更多內容。雖然在賽局開始時能夠從四名英雄中選擇的功能變成了僅限付費,所有玩家都還是能免費遊玩英雄戰場。我們致力於維持英雄與遊戲平衡,因此從四名英雄中選擇的功能與更多選項有關,而不是強度。

此外,作為這些改動的一部分,我們會推出比以往更多的英雄戰場免費內容。進階狀態與基本表情語音現在開放給所有玩家、取消了英雄搶先體驗讓所有玩家都能在更新當天遊玩新英雄,而英雄戰場獎勵軌跡上也多出數個免費獎勵。

暴雪
不過計落都on9
一季2000 exp cap BG reward track,贏一次top 4先得10,每week 3個quest,60 exp each即係180 per week
但我唔確定一季last幾耐,rating越高,d人越勁,我而家上到6700好難偷雞
佪pass好有用,尤其是個stat
4揀1遊戲體驗好太多
暴雪真係好仆街
真係好仆街出通行證呃錢唔係問題
但唔應該取消用金幣買pass 4選1同2選1差好撚多
姐係撚鳩無課既人姐
我記得一開始無pass係3選1
一變2選1果陣我已經屌老母
懷疑係啲bg skin無人買
而家綑綁式連埋pass一齊逼鳩人課仆街暴雪
Ptt 屌到仆街啲死忠唔見晒
抵屌啦
有好多人就係見你唔洗錢先玩 你又走去連BG都逼人課
放哂比全部人都4選1咪算囉
本身回爐後都淨係玩食雞mode
而家可以二次棄驚了
多人競技最梗要個pool夠深夠多人
趕走晒啲無課玩家
仲要唔知遲下標準軌跡pass會唔會唔包戰場pass
係就好笑
一定分開兩個pass啦
係pre order貴果包可能包埋姐
一陣夾埋兩個一齊再加價
基本影響遊戲公平既野要課金
話知你隔離diablo m要點課先勁 而家用呢個方法搞爐石?
係咪diablo m賺錢賺到懵撚左
有無人有玩雷矛個副DH
好似幾好玩
只係剝奪無課打戰場的選擇
唔課果d繼續唔會課,會課果d繼續都會課
只會更多人唔岩角就投流失更多人
Btw 15血保護機制is a joke
我re十次都唔見想要嘅怪我就投
宜家係我玩game
唔係game玩我
3揀1係基本人權
4揀1先多變化
2揀1真係好仆街
之前都會咁
但係之後的起心肝要爬分就爛牌都比心機打
組唔到理想隊都唔緊要 最少保個頭4拎分
agger 你唔比人用金幣買 都最少開多個英雄位比無課揀
屌你老母又10張手牌比433換走任務獎勵
係咪ON9架屌
次次都係咁
我換人地就4張都換唔到
真 玩任務牧幾次打到德冇牌 甚至唔解任 慢慢玩
佢只可以投
覺得侮辱毒瘤deck爽過贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞