爐石戰記玩家回歸討論區 (3) 等改板

1001 回覆
4 Like 8 Dislike
越多職越難平衡
出左先算
今個星期個亂鬥賊可以用變裝大師
30血打20血
放毒比D棋輕鬆贏
仆街. 玩左隻佣兵mode 後上左癮
標準mode 都無玩

有冇攻略. 用緊龍隊連第三個map 都唔夠打
傭兵係PVE,似扭蛋遊戲抽角色強化
由於係PVE,而且無CD機制,可以無限farm,係幾好玩(初期)
去youtube search old gurdian可以幫到你
好悶 不如玩slay the spire
係勝在可以用電話玩
岩岩用薩 4/3/3換對面牧師隻5費任務獎 再拍佢落場
下turn就抽到張10費秒殺
呢場真係爽過打j
我old news咗
想問以前adventure 個張reno係咪可以拆得
見有張係core版既reno係 uncraftable
同理 咁league of explorer 個啲legendary係咪都可以拆得塵
無野了 google咗原來core卡會rotate
屌 仲等我拆咗loe個張reno添
core 淨係關standard事
除非你玩wild你拆唔拆都無所謂
就係會兩邊都玩衝動柒咗
真玩家唔課金係會掛 一係就賣金幣ac嘅人
有無人玩Wild
Even Totem Shaman都幾勁
玩戰場如果其他玩家死咗
佢地佔用咗個D怪既quota會唔會放返出黎?
唔會
通行證同金幣
咩事無啦啦咁多快攻D
有冇偷牌牧copy 唔想贏 純粹想令對手唔舒服
### 自訂牧師
# 職業:牧師
# 規則:標準
# 多頭蛇年
#
# 1x (0) 絕望禱言
# 1x (1) 尋求指引
# 2x (1) 聖光好燙!
# 2x (2) 年輕的釀酒大師
# 2x (2) 暗影繁盛
# 2x (2) 神秘訪客
# 2x (2) 譴責(等級1)
# 1x (3) 不朽護符
# 1x (3) 嫉妒收割者
# 1x (3) 布萊恩‧銅鬚
# 2x (3) 悶息海星
# 2x (3) 贖罪聖殿
# 2x (3) 身分竊賊
# 1x (3) 雷納瑟王子
# 2x (4) 溺水
# 1x (4) 瘋狂公爵希奧塔
# 1x (4) 納亞克·海克森
# 1x (4) 賽瑞菈
# 1x (5) 暗影獵手沃金
# 2x (5) 清理現場
# 2x (5) 靈魂嚮導
# 2x (6) 沐光元素
# 2x (6) 聖光炸彈
# 1x (7) 吞噬者穆坦努斯
# 1x (7) 黑水巨鰻
# 2x (8) 漩渦
#
AAECAdG+BQzg5QOZ6wPU7QOm7wPd9gOMgQSLowSotgSY1AS42QTF5ASX7wQOmusDnusDrYoEnKAEiKMEjbUEobYE8tsE+dsEuNwEutwE+PEEhoMFhqQFAA==
#
# 想要使用這副套牌的話,先複製它,然後在爐石戰記中建立一副新的套牌

唔想贏就砌到為搞而搞
有冇偷牌牧copy 唔想贏 純粹想令對手唔舒服

唔想贏就砌到為搞而搞

點睇
幾張Random就唔過引啦
同埋抗唔到快攻同好易爆牌喎
任牧就算唔完任
2次發現牌堆都幾好用
任務牧令對手最唔舒服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞