爐石戰記玩家回歸討論區 (3) 等改板

1001 回覆
4 Like 8 Dislike
戰場卡死喺重連 入唔返又出唔到

呢個特效之前幾時出的
咁型棍好想買
目前只係用噴水
無玩一排 依加牧師咁多既
其實戰場邊一面出手先係點分?
岩岩死剩2個
2次都係佢出手先
新版大buff傳血龍流
死亡之聲+4+4/左右吞噬/最右加血/左右變金/最後死亡複製
幾乎全部任務獎勵都可以玩傳血龍(前提要ban魚人)
先後手好似random?
連續2次後手搞到輸咗
點解未見過一次阮大師
好似係話有bug 所以暫時收起
仲有幾隻都係
佢出season pass skin但又唔俾人用
好似就係關之前斷咗線一直入唔返事 唯有等fix
仲有Tavish Stormpike, Sir finley都無
我經驗係手下多果邊先手
兩家7隻就似random
少怪後手呢個不嬲都係
所以玩荷蘭飛人都係6隻怪夠 等對面起手打隻3/1先之餘又可以騰返啲位for死聲
唔知係咪都市傳說
有個任務獎勵係送金色buddy
係有 但應該無實裝到我估應該太op
仲有幾個任務獎勵都無實裝
有個叫九條命 英雄變1血 比8張ice block你
有個就幫你直跳5星 但無得升6星
有個係無限金幣 但得15秒時間操作
無上一版咁屈 依版得血無攻擊 後面要轉用海盜/晉升龍養
重置隨機獎勵果個都好op
成日俾金色
係咪helpful refresh嗰個
我覺得呢個最撚屈G
好彩既輕鬆refresh幾下就最已陣
龍係呢個版好弱
龍之前最屈機就係kalegos buff成隊
但去到中段啲人完哂任已經戰力澎脹 根本跟唔到

但打咁多場先中過一次果個任
附魔龍+晉升龍仲係好勁喎
仲要多左隻上聖盾龍幫附魔龍上盾
有魚既話幫聚合體上毒又可以夾紅袍
見啲人排ysera仲係tier s角
其實我反而覺得係野獸弱咗,跳蛙未成形就俾人任務超大怪打爆,白狼都還好,熊媽+5/+5相比任務價值變超低,未有任務時野獸基本係中期殺手,依家你解完任隨時隻怪已經可以泵到+10/+10或碰幾張5/6星
龍多咗2星BUFF龍個scaling其實舒服咗好多,同埋kalegos 前中期冇3隻或任務雙碰金基本可以放棄佢,反而附魔龍同224龍buff上去仲快過kalegos 曬錢搵Battlecry,Ysera真係可以一戰,還掂都係坐係3星解任務,仲可以搵附魔龍同buff龍
九條命咁on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞