爐石戰記玩家回歸討論區 (3) 等改板

1001 回覆
4 Like 8 Dislike
好奇呢到竟然無人講 可能有人講你無睇到
落雪體質由33變55 但冰手下唔會再加體質
RIP 應該由T1變T2 3職業 下季強牌估計係賊
Edwin由444變333 仲有其他更新可以reddit睇
即係你冰雪下round再鸚鵡都係企一隻555 333出黎 銅鬚同214傳說再配唔到冰combo用
咁大獲 即係得控場作用
係 你嘥曬啲粉了
btw face hunter都nerf 瞓3round嗰隻只會比32武器 所以你咁快解左face hunter啲牌就蝕左好多 一定會fully refund
仲有德魯伊8費連線都nerf 未解就留住聽日分
你係暴雪acc 係阿根庭?
唔係Google play 咩
唔係用Google play 我用阿根廷地區ac
之後搵人代充咁樣 人地就賺你幾十至一百蚊咁
咁我都係用番斯里蘭卡算. 已經抵玩
術士張地點nerf 啲咩, 睇唔明
邊度有咭update 睇?
本來佢已經會+1+1但呢加係有小鬼先會加
即係-1-1左個stat
不痛不癢
圖書館同抽牌都要加多1費先合理
跟上面既巴打 轉左做帶大帝 dk 647 既小鬼術
勝率高左好多 終於係更新前上到傳

雖然我覺得聽日用術仲易上 因為雪落已死
聽人講 HSreplay 嘅卡組好似只係最多人用 只供參考

真正強嘅卡組要係 Twitter 到搵
正常衝rank 要用兩至三副先衝到, 好少一副打天下
早就應該nerf
上版已經有冰雪+手牌放題
同時兩種手段贏
今版再加埋大帝
唔nerf就假
當你對手由t6開始雪到t10,感覺好差
然後我先決定join them
新手留名

如果法師可以NERF埋,咁賊應該會上埋T0
講真,nerf無解決過任何問題
只係由一副毒瘤轉去玩第二副毒瘤
nerf到咁上下時間又新set,又一個循環
其實毒瘤無咩問題,毒瘤到DH同戰士完玩唔到就有啲問題
以前都係一兩個職業弱少少
但起碼都有啲死忠玩.
而家係三個弱. 重弱到完全無人玩
我嘗試過玩聖物DH,解又解唔到,等到最後啟動聖物都就死,到終於打到人殘血,對面101010吸血+清場
試過狂遇counter
copy出黎開副新再打
對手啲職業唔同哂
賊唔會上到T0
奇蹟賊上位就會俾控戰控牧counter
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞