恐怖片 咒 好似俾人吹大咗

554 回覆
305 Like 119 Dislike
最後果度睇佢個閪窿睇唔明
下 凶靈祭勁垃圾啵
就係一班傻9搞事,柒左, 死9晒既故事,一D都唔覺有幾恐怖
「當你遠遠凝視深淵時,深淵也在凝視你。」
同深海恐懼病之類既野
當中加左啲密集恐懼症
你都未睇 又點知係垃圾
仙童應該都無得入
佢都係放門是做祭品
d 詛咒一早全族就中左 有仙童做中間人 唔會死
係怕d 人作死 好似果兩條仔咁 打爛d 野又揭開塊布
入到去亂講野 得罪個佛母 又出幻覺幻聽 引你自爆個名
仲要拍片
又多個途徑去spread 個詛咒
咁搞法 就封山窿都收唔到科
應該係以前好似諾曼第搶灘咁成班衝入去整

好哂啲野先一直鎮住 之後一直無人敢搞
導演講過祭台d野係封印嘅一部分,
所以由封印佛母前就set好。封印完就唔應該有人入過去。
PR好成功 吹到年度恐怖大作 突破華語尺度 其實又係啲細路同鬼神溝通 啊媽疑神疑鬼撞邪情節 外國都唔知出過幾多次 而且表達啲jump scare 唔恐怖 氛圍索然無味

之前套哭悲都係 咪就係cult 片 不過依家兩岸三地得台灣拍得出呢兩種類型片比較出色就真
咁最後逼你睇中間段嘢
成個圖案殘留係你對眼到
呢個你都估到咁勁
Conjuring呢啲垃圾戲就咪撚講啦,拍個恐怖片拍到合家歡咁,每十分鐘就climax一次又虛驚一場。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞