恐怖片 咒 好似俾人吹大咗

554 回覆
305 Like 119 Dislike
恐怖片應該係要睇氣氛 單純講恐怖片我覺得係難拍架
睇撚到我暈浪,好撚想嘔,搖搖搖唔知搖乜鳩,又閃閃閃,都唔知睇左D乜
咁你解釋到套戲點好睇法未
咁你又講過套戲點唔好睇未
建議你解block望下好好笑
一間米線舖,個個都話好食,點知行到入去啲米線難食到仆街
上網問返人啲人先答你:我地係讚佢啲碟頭飯好食喎
咁你啲碟頭飯幾好食都冇用啦,我嚟係食米線㗎嘛你開茶餐廳咪算,開乜鳩米線舖。然後仲要畀人屌你眾人皆醉你獨醒,唔識欣賞
你咪抱住套垃圾片覺得自己好有taste睇嘢好deep囉,冇人阻你
幾好睇,好多懸疑位
好睇樓上有劇情分析
即刻通晒

嚇唔嚇人 就好少嚇人位
恐怖位又唔算多
但果種神秘懸疑會令到觀眾想知答案
咁你解釋到套戲點唔好睇法未?快d講下想睇你講下幾垃圾
你頭腦真係好簡單一句你睇下呢個post幾多正評就好似顯得自己好威咁
駁唔到就抄人講嘢你喜啦
喂 咁快就縮講下套戲幾垃圾先啦
係呀你贏咗喇,我突然覺得套戲好得人驚,今晚唔敢瞓覺,以後都唔敢同人講自己個名添呀
咁快就收皮
最後個女主死撚左,條片邊個剪
問題係一開始好多人吹到好恐怖好驚,咁有期望去睇咪覺得失望囉,如果唔係吹到咁大,或者一開始唔係用恐怖係用心寒/代入感大呢類字眼應該就冇咩問題
正如兇靈祭咁,講到年度最恐怖鬼片,睇完發覺冇咩料到去到最後直頭爛尾,咪一樣屌套戲
呢類恐怖片要消化好多文字 & 片段
對於鐘意即食 唔用腦既觀眾,係完全唔岩睇
呢套電影 係燒腦果方面好高質
我咪講撚咗攞
屌你老母

發雞盲㗎
咁你肯講未呀
個真人真事有冇link睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞