22/23 Non-Jupas 專區[5] -人人有書讀

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
隨便佢 唔想見佢啲咁無恥嘅人係到
佢自己要做生意咪出去開post R人入group
又唔夠膽 我打個幾句野係假嘅 咁咪否認囉
又要玩到del ac搞到有啲post 突然消失咗
又要唔比人屌 夠膽係到講話唔做呀嘛
正正經經攬嚟發大做 有人會屌咩

咪撚扮受害者 你自己賣緊廣告 食緊click數 賺緊錢㗎 營運呀嘛

屌你老母 Code狗
朋友你上鏡了
整個小器簿自己打飛機
做乜鳩 想知係咪全部都係我
唔怪之得唔係到屌我
仲要Cap連登放小器簿
唔好出去Cap埋啲話BBA無用 Bsc去炸薯條 Philo要去乞食 Eng讀到甩頭髮 Mech要揸貨Van個啲

莫名其妙
poly正式reg day的確未開始臥
係未正式開始 睇翻之前大約都係8月頭左右reg day 跟住8月中多啲新生Reg科

通知就有可能email過啲學生
me2
繼續推
其實到呢一刻都無offer係咪就無
再等多一陣我都係上兩星期先收到想要嘅offer
唯有係咁啦
btw 恭喜師兄
唔係 之前見過派到8月尾都重有
老土講句
一日未到九月
一日仲有機會
好多院校7月尾搞registration 近8月就會放返啲offer出嚟
Direct ?
三大同lu會要補返language requirement
月中啦,hku仲未send confirmation email
基本上非8大都可以一試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞