22/23 Non-Jupas 專區[5] -人人有書讀

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
收生係學系決定 校務處係負責聯絡通知學生 即係等埋佢email 或者你可以問下校務處 呢排時間佢地應該幾多野做下
睇科
Cu 有開啲科係專For non jupas senior year嘅人
不過本身嘅科係淨係收人入year1

識人今年year2報cu science 之後收佢入year1

同埋報Cu要中英有3 無就考翻ielts IGCSE 或者dse
咁快已經砌好timetable
不過學校會比你9-6咁讀嘅咩
Cu Gpa要3.8up佢先可以比到yr3位你
你本身恒大係sssdp定ugc 定乜嘢不過就算普通case可能asso high dip嗰啲個學系批咗但校務處都冇咁快出到offer, 我諗至少都一星期啦,仲要再加上而家間間大學都唔得閒理我哋要搞Jupas嗰啲人咁我諗你可能呢一個星期都要等住先?

但始終我答你嘅嘢都唔一定啱,除非你話係喺校務處做啫,但一般情況我諗都係咁
8月8-8月10
我係sf 學士
希望係啦
CityU offer god
city u offer god
Thx
幫人問
有冇巴打知恒大如果appeal成功有offer嘅話會唔會退返學費 因為佢話8月11前已經要交 佢剩係寫有得退留位費
死啦 我仲有文件 但只可以由學院直接交俾中大 HKCC話八月中先交到
咁遲交嘅 可唔可以同中大個邊講聲?
cu有冇同你講vertify document deadline?
如果會過deadline就快啲send email通知聲
輕輕一推
八月十五號 做有半個月
用CC比嘅deadline 來講真係好忟水
我會send email 咖啦
死啦 會唔會延遲註冊?
啱啱check咗 8/8-10/8嗰個係first round registration
唔洗咁驚住你可能係second round先register呢
想問cityu non jupas offer distribution deadline 係幾時 同埋佢係睇sem1gpa 定accumulate gpa
利申asso yr1升yr2 sem1 3.68 sem2 3.0
aim city 政政
唔係太明,
中文得2的話,
可否詳細講可以點部署呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞