22/23 Non-Jupas 專區[5] -人人有書讀

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
唔知今年有冇Ocamp玩
諗緊玩唔玩好定摺埋個兩年佢
我要食女
有冇朋友仔都入咗
想問下你幾時interview
有無人報東華放射治療
我有confirmation 但仲未有registration嘅email
識人有報,無聽到有派offer
我見system 更新左,唔需要面試
好快有,等等今日內
希望
我想問如果Year 1讀得頹CGPA得2.9,Year 2先發力爆4仲有無機會入三大,讀緊SPACE Asso Biomedical Sciences,依家好後悔無認真讀
重刷啦

1. non ju主要睇頭3個sem gpa派conditional offer,你sem3 爆4都拉唔到好高

2.個個都話自己hea讀先爛grade,有冇諗話係能力問題

3. 入ou

蠢咗已經畀埋Asso Year 2學費
呢排先realise我以前好撚無知,依家畀埋學費無得重刷,第二年搏盡畀D心機讀書,其他野聽天由命
有冇人hku交左official doc之後仲未有任何消息 就快到reg day有d淆
希望可以比少少意見
想問下bba cc yr1 cgpa 3.7 中英2左 想入cu 嘅bba 係咪一定要考返個兩個試 同埋而家咁嘅gpa 大約差幾多先穩入到 入咩科唔緊要只係想入到cu 咋求意見感謝
我見有人master reg埋 我交完仲係0聲氣 等緊confirmation email
知唔知BBA 點解
hku究竟想點? 到依家仲未畀 confirmation email
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞