22/23 Non-Jupas 專區[5] -人人有書讀

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
好快佢地就會入哂你個group到同定佢地say hi先
之後就會貼佢哋嘅 tg link
Speed既pt degree係咪唔去interview就唔收,岩岩收到電話叫去in,但返工真係行唔開
我都係,等咗成個月乜聲氣都冇,我好驚我係唔係upload漏嘢check咗好幾次但又唔係(BA Y1)
岩岩收到email,終於轉左。
恭喜,你都係BA Y1?
HKU offer god
Bu offer god
Hku終於有得master registration
IVE HD幼教畢業 CGPA得2.93 做左一年野 4月報咗教大個個3年Part time special needs (C3B002)個個課程 到呢家都無offer係咪已經含咗 仲有咩可以報 其實都幾想it讀 但好似連教育本身呢科都唔收係咪轉科都已經無可能 有無咩top up degree仲可以報 事事但但報個degree 拎證書算
係yr2升yr1,都唔知係好係壞。
話說有2個人長期負皮,做咩勁咁得閒。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞