22/23 Non-Jupas 專區[5] -人人有書讀

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
因為屋企有事交唔切恆大留位費,send email解釋番會唔會比番個offer
有合理理由可以email 去申請extend
問題不大
HKU offer god
啱先5pm打去city u查詢電話問non jupas啲野
Check過佢地service hour到17:15

打過去接通左 咁我就問關於交學費嘅問題
然後佢叫我等等 ok我等
等左3分鐘未覆 我諗佢可能要搵一搵資料先答到我
咁我咪等多陣囉
6分鐘過去 仲係乜都冇覆
Ok咁我都唔想催促人地 我再等多陣
9分鐘過去 見佢咁耐仲未覆
咁我就「喂?」左佢4-5下 依然冇任何回應
全程冇聲 只有空氣沙沙聲嘅雜
諗住佢仲check緊資料聽唔到 咁咪再等多陣囉
屌你老母等撚到17:15
好撚清脆聽到佢一手拎起個電話「啪」一聲cut鳩我線
嬲撚左 解答唔到我之餘仲要曬鳩我15分鐘on99
嘩咁撚賤格 係我就聽日打電話過去屌佢老母
好仆街
用錯不推文
終於收到港大confirmation Email啦
恭喜哂Ching
congrats 不過等hku verify又唔知要等幾耐
等到reg day就差唔多
恭喜哂
我都係等左成個月,我升year 1所以可能唔同。
我諗等多陣就得
有冇ching city已經收到pre-enrolment佢顯示condition met,但係到依家一封email都冇
新嘅city tg group (走code狗)
冇廣告 冇$ban 冇$kick 冇$warn 冇小助手
歡迎大家轉場
https://t.me/+t1sfhx5SWeU2MzY1
我朋友都係未收到City做乜鳩
正常,我當年等到8月頭先收到pre-enrolment封email,佢係每日凌晨擠牙膏咁send,收唔到就再等下一日
Thank you ching祝你過三爆四
心急嘅就打電話吹啲admin,佢會mark底你個名之後第二日就收到,如果唔係真係有排等,做嘢好慢
Hku 做野勁慢
你係year2升year1?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞