22/23 Non-Jupas 專區[5] -人人有書讀

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
感謝ching,屌好癲,ielts7.5
好彩啫
我見3.03都有喎
我都想知點解會咁究竟邊度出現問題 但係明明我做齊晒嘢
好似有九十幾個位
最後一個禮拜究竟有冇
齊齊出年再報
93個位 但jupas個到都派咗成八十幾個
Year1 應該得9-11個位?(我估)
但上次個teams meeting ,佢地話跟分派落
不如你打去poly問 點解3.03有 ,而你冇offer
City u offer god
可能真係因為樓上巴打講話唔符合大學語文要求我又冇考ielts 3.03嗰個英文有3啊嘛
3.03 3.09個兩位英文都冇3
這就是non jupas 運氣>gpa
我見有人今年2.9x 2.8x都收到edu社科offer
只能講運氣太差下年啦 下年考生人數少應該易入返
今年休息吓 讀CC咁辛苦當獎勵吓自己 比自己放個假
edu係咪late round先報late round報佢收好少gpa過3.2嘅人
4月咁上下報? 如果咁都冇真係運氣太衰
interview都冇咩我sme3同你一樣分 都收bu+edu 3個interview喎...
可能今年犯太歲 下年會轉運㗎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞