22/23 Non-Jupas 專區[5] -人人有書讀

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
報左speed個pt degree 讀工程,想問吓個interview難唔難,過幾日要去in,驚唔收
點解要extend嘅
去民政事務處宣誓咗先 到時一有消息即寄
想問問各位asso報 cu year2升year1難度大啲定係year2升year3難度大啲?
我其實住hku超近,5分鐘到,知唔知可唔可以上門交?
我個program 想去Exchange 要defer 兼且好chur 個timetable 會係mon-fri 9-6 我會讀唔掂
Thanks HKU offer god!
Mu offer god淨係想讀書 已經唔求啲咩了
City u offer
有冇人係waiting list?
其實做咩呢到個個cm都有負皮?
#125 阻住人喺 tg賣廣告 cap水嘛
唔怪得 我以為係呢個post入面嘅人負皮 心諗問正常野都負皮
Edu offer god
有冇ching知道hku space HD nutrition 伏唔伏
有冇師兄知ling u 收生係由學系決定定校務處?
因為今日打左去學系問,話想收我+已經send 哂資料比校務處,叫我等校務處email/電話。
唔係好似不嬲學系決定完跟住pass比校務處比佢地對返你啲資料睇吓你有冇啲咩符唔符合或者錯既嘢(呢個位我舉個例子可能係你本身已經讀緊ugc ,跟住你想轉嗰度又係ugc,咁校務處咪可能要審核下lo) 但正常冇問題就出admission offer因為正式封offer letter一定係由校務處嗰邊send比applicant, 但基本上學系話你ok既話,校務處正正常常嘅話唔會唔比offer你
有錯勿屌
Hku 月頭個陣叫我up official transcript 之後就0聲氣係咪正常 一日未confirm都唔敢退學
巴打lu等緊咩offer
係啊Ching
我依家恒大緊
Trans 過ling
咁會花多d時間審?
中文creative writing
啱啱poly打嚟問要唔要eng and applied ling嘅offer,但係好快就要交學費。跟住我因為等緊hku confirm冇要到
跟住cc又email話5/8交學費ddl,我冇諗過meet到condition都要等到咁緊張
其實你accept咗offer 同met到佢個condition就無野好緊張 記得準時交齊野就得
中大幾時註冊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞