22/23 Non-Jupas 專區[5] -人人有書讀

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
想問下有冇ching hku個status係conditions met 但未收到email話交documents㗎? 過咗兩個禮拜仲係冇消息 少擔心
個人覺得幾好 有足夠嘅時間玩double major 同minor

懷疑bot嚟講野唔啱佢心水
唔洗擔心 係做野慢姐
升senior year顁year1
Bu offer god
唔該Ching 依家唯有再等吓
Year1 升year1
有冇 Ching 會放 City U im
佢要交year1 transcript 同dse transcript
前者可以直接叫學校寄過去
後者 唔知考評局有冇直接寄去hku
你轉咗 status 未
我係 pending decision
有冇人放HKU BA/Bsocsci?
我都係…
而加係咪等人放就得🤧
難啲啦 就算放都未必輪到你
因為依家全部有報呢科嘅人status都應該一樣
CityU Offer God
Cityu offer god
ha,我個科compulsory要我讀多個 major/ 2 minor,超搞笑,但係好驚chur死自己,希望hkcc嘅抗壓training有用
我已經plan 咗係briefing 個時問coordinator 點樣extend study duration 未入已經ready defer
拜一拜cu offer god
好奇一問,今年係遲放offer定點 見今年個database好似咁少人填咁
想問下如果係year 2入year 1呢?因為感覺我想入個科7成都唔關而家讀緊個科事唔該哂
想問吓中大verify咗啲document 同埋status轉咗condition fulfilled 係咪就冇其他嘢要做 等遲啲註冊返去就得?
Thanks ching 想問吓大概幾時會收到封email?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞