Samsung 電視新買,呢幾個月整多過用

509 回覆
214 Like 20 Dislike
甘打火煋紋刀DUCK拉
mij就算啦
全世界得香港同台灣批貨日本製 仲信呢啲真係
邊度有搖控買?佢d新搖控真係唔好用
屌,仲心思思想入手部G9
個陣真係好平
7千幾都唔使有65"
但我因為想要q-sym
先上q80T
受咁多罪不如乾脆要求退錢退貨,買過另一個牌子用翻4K好過啦。而家啲主機連4K 60FPS都未必穩定到,外加一堆咩HDR光追之類嘅效果,你要班Game廠搞8K我諗起碼等到PS6世代啦。
印幾粒字賣貴幾千 只能講中國人錢真好賺
4k 一早滿足唔到佢
所以咪唔洗整

佢一定唔識我
之前香港買PG27UQ 水貨同行貨價錢幾乎一開二

個陣我真係買水貨
Ching 我試過壞Panasonic 冷氣機有同你差唔多經歷
係兩個月壞第三次時個師傅又唔肯換部新冷氣比我
最後我唔肯放個師傅走再即場打去CS好惡咁屌9咗好耐先解決到個問題
對住呢啲垃圾CS佢地係欺善怕惡
same here
又諗起房協買Panasonic冷暖分體機,但唔記得裝喉,要信興disable 暖氣function事件
Sony 吧,一定靚過三星。
買三星預左無保。今日仲信三星有售後?
我部Sony 32 吋終於收左皮,有十年機了。
我就好想屋企部samsung電視壞 用左12年
好想換部oled
電器嘢係撞手神
但啲cs真係癈咗啲喎。。。
同你一樣之前買咗部samsung 4K,用唔夠3年就壞,好彩有續保,師傅上黎check話壞底板,點知成個幾月都未整到,又話要響外國訂零件香港冇,點知催多兩催連外國零件都冇,搞撚咗成個幾月都未整到,check有冇零件要check成個幾月搞到冇電視用

最後俾我屌完先肯賠部新
Samsung不嬲垃圾
乜柒都一年內必壞 /lag咁濟
樓主識搵projector 試又識R電視借
應該無咁on9 壞hub都唔知
要屌柒佢地先肯賠新機
衰過TCL
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞