Samsung 電視新買,呢幾個月整多過用

509 回覆
214 Like 20 Dislike
Diu我都係咁
真係買TCL可能都冇咁衰
Panasonic呢?無人講既
我用緊覺得幾好
好撚嬲,部QN700A壞屏幕,等咗成一個月訂貨
好啦終於等到師傅上嚟換,屌你換塊壞嘅
跟住師傅話第二日會有人聯絡我,等咗成個禮拜都冇人打嚟
打去Hotline又話會回覆,又係冇人覆
線上對話又淨係識不斷重複「現在我們已轉到相關部門盡快回覆的。」
仆街三星,真係永不錄用
話左QN700A好多壞PANEL
我好驚喎
但呢個係廠問題喎,搞唔掂咪換model
可以換Panel,不斷換不斷壞,睇運氣
唔記得咗覆你

Off埋Now One個CEC未?

或者同Now講,話Samsung懷疑Now One和電視有問題整死電視底板,要求換另一款解碼器
一樣...不如開苦主group報channel c
same 苦主揮手,用左三個月都無,等整等左一個月,機都未收。
千萬唔好買samsung,dllm
都係買小米華為國貨好D
部電視又壞咗

今次連network TV 都用唔到

有無用到一個月?

屌你老母真係痴撚線
今次個症狀係部電視不停咁restart

係咁閃NEO QLED 8K 但入唔到menu 又出唔到畫面

屌你老母真係痴撚線
丟㨢咗去啦屌
買左年半
部電視不停restart 痴L左
明天打去cs試下
睇完post 預計gg硬
其實係維修廢, 定係設計缺憾?
cls 如果買水貨咪total loss? 係咪運送期間撞完出事?除左samsung,仲有咩牌子有伏?
Why not both
打咗上三星,要五日後先有師傅上門

又係例牌廢話,話會同維修部講睇下有無快期
叫shamesung 換部機俾你好過 或者退款

咁撚樣搞法 整多過睇

shamesung 買電視一定要blacklist
係喎...電視用開罪大, 都係忍唔住換新款先送舊果部俾人.
等佢壞有排都唔洗換
新mon 要用大火數輸出線,係咪咁既意思
之前我又係 部垃圾samsung電視睇左一年幾 個畫面就狂跳
第一次上門檢查就話冇parts 話兩個星期後再上黎整 第二次上黎 搞左半個鐘話新parts同底板唔work 又要再約過
再過多兩星期第三次上門先搞惦

事情岩岩過左半年多啲 家陣部電視又壞上網
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞