Samsung 電視新買,呢幾個月整多過用

509 回覆
214 Like 20 Dislike
三叔真係永不錄用
情願買p記 oled 唔好同我講spec
三叔最撚基本都做唔撚好
我對上部Sony都用咗5 年先收皮
大部份時間都喺我屋企

係今個星期一先收走啫

呢幾星期唔係用唔到,YouTube Netflix 個d 如常睇到

只係用唔到一切hdmi 輸入的東西
最緊要有錢買,屋企又可以夠位放黎犯賤
買電視一係LG一係罪大
勸極都有人用三叔
水貨好撚好用喎 不過係q70a
用緊三星都用左好多年(好舊款), 係成日hang機可能太舊款, so far只係壞過一次 螢幕有D怪線, 換左個螢幕就搞掂, 冇你講要BOOK咁耐先到, 好彩岩岩未過保
你係咪態度好好, 要好撚火滾咁屌柒佢地先快D做俾你
手機都唔好買,用年半就壞鏡頭壞底板
打去問點解壞又唔知唔答
撞手神架姐
以前聽呢度講唔買三叔lg
買罪大x7000e同x9000f好似mij
咪一樣新買返屋就有問題

而家隔離post c2咪一樣有人出事

香港堆代理同保養維修都係廢架啦
買水貨算啦平靚正
大約十年前已經成日見三叔電視唔知爆炸定冧左個張圖,個陣岩岩興3D,我買左部無邊框3d smart tv第2代,我揀左LG,用到而家乜事都無
smaxtone 5G 寬頻,$148 引你用再收你$2160,唔想中招就入來
https://lih.kg/3044569

中伏幫推
零件另計?係指工作天另計 定維修費另計
我sound bar收吾到TV ,幾日已經有人上門喎
維修時間
傻仔先買, 之前成部飛落地, 壓得死人
Ifandog又贏
屌你美國人? 6/4 6/14
你個case似有其中一個support HDMI CEC device出事,loop死電視底板,所以換極都壞,建議買一個CEC插頭去試

膠巴部機係qled
關oled咩事
我屋企部SONY 4K 10年都未壞
電腦, PS5, switch , now to 有邊樣嘢有HDMI CEC?
啱呀,如果買水貨就唔使整多過用
直接收皮total loss 喎
屌你老母你有病?咁都睇唔明?
lcd基本用好耐
但轉oled真係好難講
笑左 買部65吋 q70 水貨反而咩事都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞