Samsung 電視新買,呢幾個月整多過用

509 回覆
214 Like 20 Dislike
過左保好快
好惡
三叔D電視對比度光到閃爆眼, 次次落鋪睇 demo 都睇到 o 晒嘴, 由其百記果d demo. 唔明d街客睇完會有咩感覺, 仲要買得落手
真,cs hea過狗,訂個零件要個幾月,又話covid乜乜柒柒,點知最後都係話個型號冇再出訂唔到,check個零件效率仲慢過政苦公墓員
頂你, 過咗保成10年啦
mini led係要show off hdr高光架啦
因為中同低光唔夠oled鬥
之前部兩皮野SONY 一過保即壞
跟住換部TCL 咩事都無
samsung cs係鐘意hea你個幾兩個月先肯換機,撚下你
睇緊樓主玩開分體水
Google 下咩叫HDR10
冇喇冇玩自組水好耐,而家CPU同GPU都係用AIO
同比部電話你差唔多
咁柒極都4K 嚟

但無得直接睇YouTube 同Disney + 囉

好在now tv 個機頂盒有Netflix , 可以頂住先

要不然屋企班細路暴動
都試過用用下所有HDMI都出唔到 但係電視台就睇到 之後撳實開關掣reboot部機就冇事

都唔知發生咩事 間唔中就會出現
我斷電hard reset 過好多次,唔得就係唔得
Ching消委會有無用?
屋企部SHARP 用咗10 年,想佢壞換過部,點知佢唔壞
都係睇彩數
買Sony電視真係要好有勇氣、太長命要自己搵理由先換到新機
我諗咗3個月之後鼓起左勇氣打26768888 回收走部陳年KDL-EX720
成功解開心結換個21:9moon
Samsung 電視出左名奶野
可惜我部兩年就壞既sony TV 無留低相俾你欣賞
三叔香港cs=垃圾
你做youtuber 拍條片啦 咁就會優先處理啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞