Samsung 電視新買,呢幾個月整多過用

509 回覆
214 Like 20 Dislike
2個月暫時又無事WOR
幾吋 邊部機出畫面
三叔啲舊款好襟用
咁睇黎新野可以試罪大
罪大用咗15年仲未有問題屌佢老尾幾時先肯壞
我部LG買左3個月之後壞底板 好就好在約維修好快就約到之後第二日就上黎 檢查完確認壞底板 過多日就上黎換埋
任何電子產品,只要見韓國有份出現,你就知道,這個電子產品必會變為業餘、不認真,和像馬戲團。
Sony定LG好
屌 我都係 買咗部電視返嚟
即日就有signal drop
有時熄咗 即時開
有時熄咗幾個字 至幾個鐘都唔識開返
返到屋企都唔知個電視係開咗自動signal drop 定無開電視
隔離有個post話永不買LG
hdmi無反應應該識下熄機拔電掣,等兩分鐘再插返,個hdmi就會reset
有咩牌子既mon定電視穩陣其實
謝謝巴打支持
試咗三十幾次喇!三十幾次呀!
你自爆左你輕度
我嗰部唔係你咁貴

但有陣時會彈瘋狂彈app 同youtube 較快唔到啲片嚟睇

如果問題再頻繁啲就真係要call
55吋

我部電腦,當時唔記得係3090 定3090 ti
點解唔屌到佢換過部 仲比機會佢整
我買過samsung 雪櫃 用左年幾就收皮 韓國野真係不了
LG 係我永遠blacklist 既牌子,身邊朋友同自己有用過手機,電視,雪櫃,全部短命種。
我有部十幾年既samsung 電視,古董野外殼好q大,想佢爛又唔爛,又廢事掉左佢做大哂鬼。
當然,而家既samsumg com 唔com 用我就唔知,但揀Lg 我不如再上一級用sony, 一係downgrade 用tcl 果d 國狗brand
電視一定係sony
lm
Samsung真係好撚垃圾
我早幾年買部2萬幾又係咁
淨係夜晚自己開機都call咗幾次維修
最後panel都壞鳩埋,個師傅上嚟仲話平時好少壞
屌你啲機廢撚到仆街
用緊雙門4年一切正常
而家全屋三叔野
Notebook 三叔 電視水貨8000 65” sound bar都用緊q70t
利申打手
岩岩先買左部50"
BU8100
有無人部samsung電視
個mon下邊有條黑邊暗暗地咁?
近睇似係痴唔實
我去鋪頭睇都有
正唔正常?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞