Samsung 電視新買,呢幾個月整多過用

509 回覆
214 Like 20 Dislike
佢初初唔係用唔到,只係signal drop

換咗光纖就無事

點估到佢會死晒所有HDMI input , 仲要搞成個月都搞唔好
比你3 年保又好 但未夠一年就壞 又唔係換部翻新機比你 整又整1,2 個月 點都蝕底
我都係q95t,仲要係陳列機,玩左一年幾,完全無問題
8k依家個技術真係穩定?
無用,無牙老虎來。
如果真係要玩大,去小額 or 睇吓佢哋賣時,有無 black and white 講 SLA, 如果真係有,考慮報海關。但呢啲所有動作,都一樣要用自己好多時間,佢哋就係睇中呢點,認為你哋唔會咁做。就算真係咁做,1000個客入面,只有一個咁做,佢哋都賺到 999 個。就係咁仆街
罪大隻QD Oled 都係買三星 Oled 就LG
都係無個好人 係睇邊個CS無咁仆街
我部Q6FN用咗兩年幾開始有黑影
又成撚日hang機
我部Q6FN用咗兩年幾開始有黑影
又成撚日hang機
之前買部三星比我老豆
去維修整又係一肚氣
係估到電視台原來都可以咁輕鬆壞幾個月
真係CLS
有冇睇佢新嗰款電競mon?
又係造假,大陸評測買佢三部黎測手,啲QC差到⋯
手機造假制程良率造假,成個品牌都有問題
pan 5年保,我第4年先出死點,
比起其他牌子算係咁
只不過一壞就唔會整得返似係全部通病
唔止電視啦,部notebook 整咗唔夠三個月又壞仲要淨係買咗一年左右
唔係壞唔壞的問題

電子嘢係會壞,呢樣講運氣

但壞完之後保養期內咁樣的服務質素就差到貼地

約一次檢查/維修要10-14日已經離鳩晒譜

上完嚟整唔好,你仲要自己打上去追佢,要不然直頭無人理

整來整去都整唔好,solution 又無,賠償又無

17000買8k 電視唔算貴,但我都幫襯咗你17000蚊,無理咁樣質素的服務掛?
sony除左手機外判維修其他都自己做
唔穩定架

我用到3090 ti 打機都好窒

但我犯賤鍾意高pixel 可以點?
部罪大11年都唔壞,冇藉口換
買三叔雪櫃第一日就壞摩打即刻叫豐澤收返部廢鐵退錢
算啦 你估mij Panasonic 咩
罪大香港好似全部MIJ 同一型號貴支那一大截
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞