尋晚sunny 直播Q&A live 有冇巴打有Backup (8)

1001 回覆
42 Like 4 Dislike
佢哋啲死忠有冇係dc 發表偉論去支持佢哋?
見到肥蛙 諗起佢連登ac鬧creamy 真係招呼人少
大家好,我係德仔,係Sunny同Creamy嘅朋友同經理人。
喺呢度我都想同大家講聲對唔住,真誠希望大家接受我嘅道歉。
早前喺Discord,我衝口而出用咗啲非常唔恰當嘅用詞,去表達我嘅情緒同意見,令各位支持Sunny同Creamy嘅朋友反感,我深感抱歉。
身為經理人,理應為Sunny同Creamy遮風擋雨,有突發事情發生,係應該幫佢哋解決問題,而唔係令情況更加嚴峻。
大家嘅留言,無論係好評負評我都有睇,當中的確有好多我可以反思嘅地方,以後我一定會時刻注意言行,謙虛謹慎,唔只努力做好我嘅責任,係要做得更多更細心。
謝謝大家。

屌佢老母
即係話對唔閪治我用詞不當,但我真心係咁諗囉你班契弟食樹皮啦
乜撚野人會咁樣叫做道歉
咩事鬧creamy個八婆??
想知
俾錢先入得嗰個群組冇乜人出聲,邊個都入得嗰個就成班喺度屌大J
用詞不當姐 但意思一樣㗎
轉移視線是個好東西
連登po都大量人屌緊大丁抽水
笑4
明明少左人理
出個咁既道歉
衰過潛水
會唔會出兵去討伐大J先
佢哋只會圍爐
不過佢哋都柒左啦之前個個都話國王係唔會用淘寶
依家國王認左 叫佢哋情何以堪
所以關於樣嘢佢哋靜晒好爽
如果有佢地一早收咗皮
d人鬧肥蛙賣廣告 佢話creamy夠幫呃人既牌子賣廣告
你可以搵下肥蛙追擊post
咁個狗兜仔今次真係要搵個狗窿捐
佢條片上左熱門top 2
sunny已經諗好發達大計 每個月出一條道歉片 為上一條道歉片做得唔夠好而道歉 承認自己疏忽 冇去接受批評bilibala 仲好賺過認真拍片
肥蛙抄襲侵權實錄(11): dur皮吻華倒美容產品米
https://lih.kg/hEgFqT
最下面
純食花生睇左
Creamy 仲話想做演員連道歉feel sorry 既感覺都演唔好
仲要閪閪地,不過可能係我get 錯
唔該巴打
最緊要有人講有人睇,收到錢先係真理
拍到都冇乜誠意
仲係到兜
今日有望去到501k
快啲今晚就可以做499k
尋晚至今都跌咁多
有班人仲未瞓醒/出左去玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞