尋晚sunny 直播Q&A live 有冇巴打有Backup (8)

1001 回覆
42 Like 4 Dislike
好難講
佢每條片都有20k up人睇
同埋google會定期清d死acc
所以會有d youtuber講會跌followers
20k view vs 500k follower

10% 都冇, 攞明買follower
冷處理中

自命國師正烏龜,皆因份人實在閪
佢個老細勁理虧,Creampie行徑癲過雞
鳩噏白撞週街知,相信國師正白痴
成班老千扮低B,水人去買NFT
大丁 100k 都係20k view
有埋片,點P圖啊大佬夠薑咪出嚟解釋吓囉 sunny你個死垃圾,仲喺度講乜撚嘢同路,垃圾
佢講緊佢老細啲三餸飯閪圖呀屌...
呱呱
水份比例上,大丁無咁多
SUNNY 500K 但得20K睇
佢520定530果時,都係得20K 做有50萬係做咩?
其實佢水份仲多 隨時佢買完咁多FOLLOW都係得咁多人睇果時
佢會覺得大丁一樣都係咁多人睇,但FOLLOW數咁多 都係一樣買返黎
其實睇到都好撚老尷 想學人地果D扮籤文
但人地果D都係詩黎
佢依D係咩? 另外佢係咪唔識字? 葴言?我GOOGLE完都搵唔到個意思
葴讀音 針 想同人講係針言?
定佢係覺得同音字就係一樣意思? 佢草花頭,GOOGLE搵字典睇話係植物名
人地係用竹花頭 箴依個字 既箴言先係解釋做規勸告誡既言詞

好心佢地,讀書唔多就學下查字典搵返個正字同意思先
Sunny哥哥係咪7月10號派武器比小朋友? 好驚
其實有咩用? 係圖黎定點?
不如諗吓佢仲可以撈乜先啦
冇人知淨係知好危險 亂派武器比小朋友
作為公眾... 聽到話派武器... 我諗我有啲擔心同憂慮...
7月10號突發新聞
一名網絡紅人涉嫌發動恐怖襲襲被捕
拉左就可以繼續扮黃,仲益左佢
睇死條仆街再上水都係扮病扮到好撚慘
話有精神病 但為佐觀眾繼續出片 繼續攪展覽
由於反應熱烈 NFT推第二波
又話同譚仔夾埋出NFT 依到應該又搵一筆啦
跟住又展覽賣淘寶貨 叫淘寶廠寫埋香港製造 又可以再呃班傻仔一筆
只要仲有水魚信徒去信佢地,佢地點會怕無野撈
寫住香港製造,基本上就係此地無銀既概念 大人識諗既就知好多野香港無哂廠整 係細路唔知頭唔知路先比佢地氹得到
繼續揸乾果班NFT HOLDER
錢係要賺!
譚仔會唔會已經同佢終止合作, 佢地形象咁唔健康
咁我又無留意
佢唔係同唔知邊個合作出麻雀NFT咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞