尋晚sunny 直播Q&A live 有冇巴打有Backup (8)

1001 回覆
42 Like 4 Dislike
呃人嘅最高心法,果然係呃埋自己呀吓
仲畀啲細路睇到,勾返起原來個淘寶價平過自己入貨價10倍錢咩屌... 細路會心噏㗎嘛... 以後點再呃喎...

又用藝術黎做擋箭牌

復出第一條片:24小時食「良心」小店
復出一定懶係野免費幫黃店賣廣告啦
件件野有讚無彈
再講下自己捐錢
搞掂
真係好撚得意嘅喎...

AMA 條直播live柒片就唔再upload以免宣傳NFT

但係條教細路入金嘅片就仲喺度喎

原因係條片加咗disclaimer 喺左右兩邊

哦... 原來係咁...

明晒... 即係全撚部都係藉口嚟... 最緊要搵水, 依家畀人發現屌臭就先say 個Sor9ry... 如果唔係,之後點撚樣再呃過呀...

唔呃錢叫佢做其他嘢?佢識條撚咩... 人哋藝術家嚟㗎嘛...
黃店第一站:空姐牛肉飯
7月9號道歉 7月10號nft派發武器

時間真係啱啱好dllm
應該點做,令佢無得返身

根本就係扮道歉
係咪我問題,聽咗陣已經覺得忌廉姐好唔鋸,多過覺得自己真心有錯,
前排先繼續係DC LIKE個風水師講既野

留意返Discord公海嗰邊,佢哋依家連做護主狗都廢撚事...

咁冇啦...
巴打你冇聽錯
佢哋一直覺得自己冇錯架 所以佢哋拍幾多道歉片都係一撚樣
俾人覺得佢冇誠意同假

係淘寶網搵 梗係淘寶㗎 點搵淘寶廠嗰陣冇考慮清楚
扮道歉,就梗係收埋先,遲啲拎返出嚟
樹皮德嘅道歉好似幾真誠,係遲咗啲
呢個可以考慮吓原唔原諒;
另外個2條撚樣誠意完全feel唔到,
尤其件低能阿嬸副好唔撚柒鋸嘅閪樣
正呀屌,趺得好快
即市反映股民嘅反應
真?假到咁喎師兄
一開始見到其實仲有好多人撐佢地,
慢慢自己柒下柒下完全冇公關,撕爛哂啲面具比人見到真面目,
做幾多野 請幾多打手洗地 都唔會補得返,明眼人都知假撚到仆街,
如果唔係有人再踢爆佢地淘寶件事,講一套做一套
佢地兩個一早拍返片 繼續CAP水呃人,企係道德高地扮可憐(雖然依家仲用緊同一招),
擺到明知道會冇咗依條水搵錢,冇得再買名牌 會乜都冇哂 所以上水,
一定唔會甘心就咁收皮,咁撚大貪,隔住隻MON都聞到啲貪錢味 肉鳩酸.
根本係內鬼,亦即係佢自己身邊有好多人一直唔撚妥佢...

一包咪順手爆咪個淘寶account囉...

可唔可以報東張西望?
希望繼續跌啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞