尋晚sunny 直播Q&A live 有冇巴打有Backup (8)

1001 回覆
42 Like 4 Dislike

巨龍選手
忌廉嬸 特登化到個妝都慘情d,而且黑晒口面就以為係悔過樣咁。
極度嘔心

柒撚到呢佢哋講啲真係好撚假
咁快又回力鏢死性不改
仲有時間去整染頭髮
有好好反省咩? 咪一撚樣
日本人先會咁坐
估唔到扮完死狗反而跌得仲急,睇嚟唔做演員係正確嘅決定
應該又關迷信事
舊髮型帶黎衰運所以要轉髮型
咕𠱸又要綠色旺一旺佢(佢自己喺ViuTV個節目提過綠色旺佢)
其實佢兩個真係幾on9
我係佢一係就打死都唔認淘寶單野 (or整假單)
因為其實網上爆料都唔係100%証實到佢地賣淘寶貨
老西都唔認你都吹佢地唔漲 起碼佢地班死忠fans可以繼續打飛機先

但以家出左道歉片 認自己賣淘寶貨
仲要賴係朋友介紹(跟本佢想卸咁D責任落朋友到)
有無呢個朋友都真係佢自己9up 乜証據都無
出得道歉片認衰 唔係想就咁say sorry就會網民收貨啊?
起碼都要有相應既退$/賠償
完全無退$/賠償 不如老西都唔認賣淘寶貨 個效果應該好過出道歉片

以家on99拍條片咩都無實際野做到出黎補償
只會更多人覺得佢口就認錯 但心態照舊
505K啦

跌穿50萬指日可待
佢Discord 仲show緊509K... 有冇人可以話返俾大家知哩條片令到佢畀幾多人unsubscribe?
有冇人捐血俾$unny 啲瘀血走得好快
其實做咩鳩會俾錢睇呢D youtuber
D片都係飲飲食食有咩特別
點解出咗片仲跌得急咗
正!有summary
廢事送view數比佢
誠信佢哋一早冇哂啦
貪錢形象深入民心
一個大話冚一個大話
明明慢慢開始多人睇佢地
無啦啦賣乜鬼NFT
買少幾個名牌都係度啦
唔係衰貪心應該都仲有得做
Too bad
試當真大大個人版啦
佢地都要繼續推NFT仲要做唔足功課仲要咁撚串
抵死啦 自己攞黎
但係試當真捱過左無事WO
仲大把收入
啲影片都冇乜負評,又比條仆街過到骨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞