尋晚sunny 直播Q&A live 有冇巴打有Backup (8)

1001 回覆
42 Like 4 Dislike
訂閱數唔係重點
重點係 個CHANNEL過左演算法就點都唔會推薦
好似第一代YOUTUBER個D咁
上一手fatfat
屌你老母,馬騮戲,小學生反思片?
都係想話比大家知有用野,申唔申請到唔重要
屌我真係笑撚死 佢兩個啲咀臉睇唔出反思 串撚到
利申:以前好鐘意睇佢地啲片 自從出NFT就狗也不屌
哦,原來係派武器前先扮條道歉片
算吧,又玩同一招
詳細少少嘅雞精~~~~

1)回應淘寶事件
初時第一次整產品朋友介紹淘寶廠就使用;
拍「24小時挑戰不用中國製產品」時從來沒有承諾一生都不會用中國製產品;
最近一次年宵衫有搵本地製衣廠做。
(其他product 就⋯)(無講)

2)回應NFT事件
當時已立即做左補救措施(唔比18歲以下入金,影片加警告標語)
賣就賣左架喇,唯一可以做嘅就係比多啲福利買左嘅人,等佢哋得到嘅價值比買嘅金額大

3)回應AMA LIVE
當時解答得唔好,唔想再在頻道宣傳任何NFT相關資訊所以唔upload條片

4)回應成立NGO
年頭已有計劃,想推動本土文創
正在申請有限公司

5)消失一個月原因
需要休息,想準備充足先回應
不想拍片引起觀眾不快
兩位反省自己講野太情緒化,話以後出片會諗清楚先講野,之後逢二、四、六會出番片架喇!
我地真係好中意拍片架!

最後話支持本地創作第一步,捐左錢去「文藝復興基金會」(無講捐左幾多+無proof)
要道歉的位冇道歉
唔應該繼續搞的野依然繼續
最大鑊嗰啲人品問題避重就輕就算鳩數
唔好咁天真啦⋯⋯⋯
呢條片個模式在最初嗰陣用就得
搞到咁大又cap哂圖仲避,搏啲死忠唔知
真係當人傻架喎

誠意就感受唔到啦
淨係感受到好強烈的閪同唔忿氣
尤其係條女
個妝同之前唔同
條眉畫平啲睇落慘啲咁
Sunny哥哥條live 幾柒都好你都要放出嚟啦
同埋你都柒左咁多次啦 幾柒你都試過啦
你拍哂心口話會放 係誠信問題
你唔放 道幾多歉都一樣
仲有條柒頭黃龍德都要出黎道歉
我聽完
乜撚野律師只係做NGO野,唔係控告其他問題
我屌啦,有咩律師係唔告人,單係做你既法律顧問仲要只係單係成立NGO上呀,垃撚圾既說話
下...咁都叫未接受?
弱智樹根德講NFT賺到錢先搞NGO喎,咁即係已經係要人捐款 利用眾籌形式去搞啦
咁都話唔係? 我真係笑撚左,龍門任佢搬 佢真係將個龍門搬撚到去元宇宙到
係佢用部MAC機剪片果刻佢都已經係用緊啦
佢用部機拍片果刻都已經係用緊啦
任何一樣野,一定係有野經中國手整出黎 隨時成條生產LINE都係中國到搞既
讀書少,見識少,唔可怕 無腦衝出去柒先係最可怕
生活係難避mic 呢個係被動既
但買淘寶賣淘寶貨係主動既
呢個無得一概而論
眼紅論就真係收埋啦
1個月賺幾十萬 好巴閉咩?
1星期係美股到都係咁既上落啦 眼紅論真係哂撚氣

佢D道歉唔係道歉黎
全部要面對既問題都係回避哂
天真嬌都係鏡頭前,認相中人係佢,佢好傻好天真呀
佢地呢 應要面對既唔面對,要回應既唔回應
回應埋哂D無用既野
成條片最攪笑係錢就袋哂架喇,最多就比返多啲垃圾你哋當補償,之前講嘅做嘅唔好再提,前事不計再重新出發

即係錢就袋你咬佢食呀,吹咩

冇考慮到 你地係用淘寶AC落單
點信你呀Sunny哥哥
又會講大話?
所以咩24小時唔用中國製既野
依樣已經係最ON9既片啦
依樣野,我就只針佢條片講既野
要拍片唔用中國製嘛 佢自己先自製部機出黎自拍先囉
賣淘寶依D另外講 我針佢條片而去講姐
佢拍得條片,佢講得出口 就要計埋被動問題
試下係出邊鋪頭賣緊件中國貨,但聲稱係外國貨重要唔係中國製 咁已經係犯左商品說明條例
其他佢條片都係咁上下既野黎咋
無智商既人,講既野係咁上下
佢哋真係好柒
拍左兩條道歉片都俾人覺得冇誠意之餘
仲反而另人咁加反感
唔打算控告網民令人暖心!
希望呢個post可以成為長青post
揾淘寶廠果陣無謹慎考慮清楚,但賣比觀眾果陣set價收錢果陣就好撚清楚。我屌你老母啦
點解佢間屋後邊公仔無曬嘅?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞