尋晚sunny 直播Q&A live 有冇巴打有Backup (8)

1001 回覆
42 Like 4 Dislike
呀係,仲有依個,同隻麻雀GAME出
依個先搞笑
同麻雀GAME搞NFT係咩玩法? 佢鼓勵佢D細路觀眾去玩隻麻雀GAME?
最大獲既係,隻麻雀GAME最後咪又係同錢有關係
未睇到live片你甘心咩
幾大都追到有片睇為止啦

小學雞就真係小學雞... 全港就淨係得一個老千團隊,呃細路入金...

講撚咗成個月都仲要扮閱讀理解failed... 算撚數罷啦屌...
俾serco搶晒鏡
$unny哥哥鬆口氣
其實Sunny哥哥想偽造證據
或者洗底一個月都乜都做晒啦
仲唔上水反擊嘅
其實不想數落你,加入一起聲討你
當初真心欣賞你,怎料越做越離地
金錢掛帥先莫理,人前作勢説道理
人後圍爐笑尻你,德仔還叫食樹皮

每次出騷例遲地,無理龍頭至龍尾
人數長達數公里,營造萬人黎撐你
皆因兒女喜歡你,家長唯有無奈地
一萬幾千幾百起,俾錢仔女課金你

本來賣賣衫毛披,扭蛋狼人卡同棋
無人會黎屌鳩你,可惜賺到雄心起
苦口婆心都不理,照出元圖呃鳩你
零點零八賣俾你,到時蝕左理得你

淘寶事件見真理,其實淘寶我OK
惜你大話滿天飛,深潛落水數海哩
萬仗高樓從地起,貪字從來收己皮
上述或許是歪理,若然不喜請莫理

Fb 見到
頂 真心正
睇完成件事更加易明
好過自己追post
咩歌嚟
你幾時先正視返係SUNNY割席先既事
上庭果日有無出去陪人?
事後有無搵返誠誠呀?
出庭前後有無去搵誠誠呀?
依家人地自己直播 就話人地靠做FANS咁樣出席,去到盡黎博出位?
誠誠幾博出位,都係用自己錢去支持過SUNNY
SUNNY交保釋金,係咪應份呀?
唔好話誠誠係咁比左咁多錢去支持先啦 佢帶頭出去行既,佢FANS出事,佢出面幫忙,依D係作為偶像基本責任啦 基本責任都要拎出黎講到好似幫左佢好大忙,好似特登係天上邊落凡間幫平民咁呀?

佢自己之後唔去搵人,誠誠講得出唔再睇SUNNY
擺到係2個之間有問題出現啦
以前誠誠咁撐SUNNY,點解會係經歷過比人捉完,上庭之後 就變左
唔好話咩比人洗腦啦
我唔講D咩明唔明眼人睇到發生咩事
得2個可能
1.佢就係想同出事既人割席唔影響佢個CHANNEL
好大個理據就係佢自己係IG打多段野出黎,就係8月已經話唔再出去現場,擺到明就係想話比人知,之後發生D咩都唔關佢事,佢繼續係口UP扮黃吸客

2.就係保釋之後,SUNNY叫誠誠比返保釋金個數佢

我個人覺得1,2都係好大可能性
以佢地份人咁撚度,要賺到盡既性格 人地面前就拎出黎扮哂野,背後問人拎返 同時第1點佢真係IG有打過話唔再出去
金剛Crew時期腎紅唔紅?
誠上庭時 嗰陣仲未有試當真 許賢已經有去旁聽
反觀Sunny 明知誠誠屋企人唔支持佢 自己講到話會嚟支持
唔係遲到就係無到 誠誠有幾忠大家都睇得出
Sunny哥哥對人又有幾好?我真係唔知
以為佢淨係貪錢,原來仲咁仆街,一定要追擊到佢死為止。
可唔可以叫個「國師」收聲?
幫唔到手仲火上加油
我覺得其實有D野,無咩可能會一衰,咁多人出黎反
除非平時得罪太多人
而家除左死忠,無人敢幫佢,就知佢平時有幾仆街
租架
但成日講到好似買左咁
淘寶單嘢真係。。。
幫出保釋金個part 老實講唔係應份嘅
所以個時我都覺得Sunny 係好人嘅
而還保釋金都明 因為無罪嘅話
保釋金按道理係會退返
後來發生嘅事 雖然內裡無人知
但明眼人feel到佢哋係炒咗
先搞到誠誠一再強調無再睇Sunny

諗返轉頭 有人問誠誠去唔去參加造星
佢話(唔係exact wording):
覺得自己應該唔可能喺主流平台發展 所以要靠自己
都唔知係咪推斷關Sunny 割佢蓆事
搞到佢有心理陰影 覺得唔會俾主流媒體接受
推撚爆
成日覺得呢啲打油詩好廢老feel
但佢講得幾啱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞