尋晚sunny 直播Q&A live 有冇巴打有Backup (8)

1001 回覆
42 Like 4 Dislike
非常清晰
多得你同各大會員嘅總結同意見
Sunny哥哥你上水啦
Sunny叔叔 屌你老母你係咪男人嚟㗎?
thank you 洋腸巴
其實唔使多謝我好多巴打勤力過我
咁保金退返都肯定係直接比返SUNNY架啦
但點解佢又會唔去聽? 點解上庭前後2邊無再搵個?
唔係怕到咁呀? 當初已經講到明唔怕比人搞架喎,咁唔怕既 就應該去聽去支持啦
估就估係因為依單野,睇清楚哂對方係咩人,所以割哂架啦
無你,真係差好遠
多謝巴打你
佢哋team 人真係痴線架喎
個風水佬仲係度串人
係咪又代表佢地默認佢咁做呢?
正常篇野點到要經老細望下先出街掛?何況家下咁的情況
定係佢哋成team 都自由到可以隨便代表個老細
話哂都一個月賺幾十萬,唔係咁兒戲下話
如果係的在佢哋度做員工都幾開心喎,做野完全唔洗用腦諗又唔洗理後果
緊係俾出啦
Creamy bb有俾心心㗎
即係話其實佢地到呢一秒,都覺得錯既係人地
佢地只係受害者

正常人都會諗,咁大班人反我,係唔係我有野做錯,之後反思
佢地真心係痴撚線
成9000人既group 可以無視
比身邊既人爆電話,爆淘寶,都唔認為自己有錯
好想知佢D支持者知道佢地呢一面,會點諗

小朋友或者唔識分,大人正常少少都會發現有問題
唔好講話錯
係跟本佢哋唔覺得自己有問題
仲係乜撚日新通勝 打埋啲戇鳩嘢
笑撚死人

皓深葴言:
🐣嚴選雞蛋挑骨頭,暗箭傷人下九流。😉
🗣胡言亂語隨你口,吾家依舊樂悠悠。☺️
🌪巽坤一合風地觀,仍然樂觀又暢歡。😃
🐉龍門非議任你搬,自我感覺大判官。🧑‍⚖️
😂皓深近來詩興好,感激一班歪寶寶。👶🏻
💗修口修心修品德,道德唔係得個噏。☯️
打油詩又唔係
詩又唔岩音

又要扮到好似好正咁

D Sunny 唔係想養狗嘛?
我當年13歲,同同學上堂個陣已經文筆高過佢
我地上堂玩詩,對平則聲
屌....呢條友真係好撚廢
請咗個智障嘅做國師
又emoji又濕鳩打油詩
fuckbook d廢老feel
仲要以為自己好精境咁
呢個咪就係全身名牌既$unny哥哥??
做咗縮頭烏龜唔知潛咗去邊度
佢成日著果件綠色棒球嬲, 都係差唔多樣
到依家好似未有兩位以前讀書嘅同學講佢哋啲柒嘢
我講

佢哋以前欺凌過我
踩我背包
扔我盒飯落垃圾桶
笑我係單親家庭
仲搵班朋友嚟打我
你哋做過呢啲事都仲敢出黎做youtuber
長輩圖
佢話綠色旺佢嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞