尋晚sunny 直播Q&A live 有冇巴打有Backup (8)

1001 回覆
42 Like 4 Dislike
NGO唔係咁易開 審批都好難 如果唔係個個開NGO洗白D錢啦
牙罅妹搞風搞雨
都係果句
冇live片講咩都冇用
冇事啦冇事啦
可以繼續cap水
佢哋未接受任何捐款,佢話係申請到88牌之前,佢哋依然可以用非牟利機構名義做佢哋想做嘅嘢
屌 哂氣啦 到時義賣佢地D產品咩 商人一個 影相都要收錢
佢係live片都講明唔接受任何捐款,但係如果佢申請到88牌,到時就 。。
唔好以為出道歉片就無事
呢D神棍一定要追擊落去
到時報定ICAC先 搞羊頭賣狗肉
24小時唔用中國野條片 = 唔代表佢一世唔用
龍門任搬
重播唔等於重溫
賣商品唔等於賺錢
佢啲產品放咗喺網店度買喎大佬,淨係講口罩手機殼書籍,咁嗰啲鎖匙扣,杯,狼人殺,衫又係唔係淘寶呢?
Dc group 佢有啲員工勁串嘴佢都冇回應
係呀,直頭感覺到依個唔係道歉
重點係非牟利機構 用途分為四個主要類別,包括救助貧困、促進教育、推廣宗教及「其他可令社會得益的宗旨」
佢地2隻野應該一樣都達唔到標啦
又眼紅言論
哇,又係眼紅言論
半個鐘就咁多留言
成500
大部分人都唔係針對佢搵錢多

Onlyfans d女夠一個月一千萬
你係咪又要眼紅追擊
以擔保有限公司成立社福團體為最方便,最大機會成功申請免稅資格及領取其他資助基金
利潤個D就扔俾合夥人 網店 經紀公司 同PAYME轉數快donate搞
拎名譽同R政府 funding 就用NGO名義去盡LAM
我一早講撚左 ,佢得一條路簡
btw我無睇條片
佢兩個太撚假,又係對住鏡頭做戲
當10萬人有8萬人唔支持,都仲有2萬人撐佢
果2萬人再課金,條數自己計

巴打好波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞