尋晚sunny 直播Q&A live 有冇巴打有Backup (8)

1001 回覆
42 Like 4 Dislike
派武器?

佢哋想做乜? 唔怪得班友叫自己做Danger 啦屌... 唔好害人好嘛?
有冇人覺得佢哋個句「係我哋做得唔夠好嘅地方」好un耳
即係死不認錯,不知悔改囉... 屌
就嚟跌穿50萬訂閱即刻上水
出片直接506k 加速師sunny
李特首又成功解決問題,要求sunny發片偽道歉
要解決nft只有退錢,道乜歉都假,退錢仲要係退真錢,用人地入金果下入個額計,又或者最起碼係mint果刻個rate計,做到咁就可以鬧少樣喇
Sunny 哥哥唔會做蝕錢生意
NFT NGO keep going
$unny哥哥
咁貪心

一定唔會
小學雞

好威威咁
條友仲要係已經出嚟返緊工... 佢公司請著佢都真係自求多福啦...
即係咁

我英文會考係唔合格

但佢既程度低過我
張result得20/100,但係就已經係全班最高分啲friend?
我覺得係

仆街

真係想笑
姐係話冇錯
睇完雞精真係DK兩個LM

第一點: 從來冇承諾過永不用淘寶,
佢咁樣答等同林二汶嗰種態度係一勁樣
即係:我冇講過係你地get錯

咁你兩個就唔好製造個假象出嚟懶黃咁賺手足錢啦
其實咁耐以嚟,一段人都唔gur低價入高價出咁賺暴利,其中一原因咁唔鍾意商家用淘寶入貨,基本上冇品質保證。 屌你d公仔點知係咪黑心綿? 但你地睇返佢賣幾錢?

你話設計有價,岩!我認同! 但個價同成本同售價會唔會太過份呀

第二點:簡單d講賣左就賣左架啦!17萬嗰個冇辦法架啦

第三點:所以…條live 笠水唔擺?
第四點:同呀德夾好口供先再講,兩邊自相矛盾
第五點:永久消失會更好
會退錢就唔會拍道歉片啦 一退左錢大大聲屌返你轉頭添呀
起身Mark大隻眼,即刻入去YouTube度睇睇啲留言,預我尋日所料屌佢哋嘅留言已經完全冚過晒讚佢哋嘅留言再睇返佢哋嘅訂閱數,真係笑到仆街
啲所謂澄清都幾hea
仲以為出嚟講2句就冇事
其實佢地誠信已經破哂產
明顯冇錢要拍條片出嚟扮道歉吸水
2條友面皮厚到仆街真係
退埋d扮黃淘寶貨

睇到呢個留言真係O咀
當啲fans臭四
明明廣告商出錯 都可以話返個fans
兩條仆街,啲所謂道歉片,假到
其實鏡頭前都咁樣
鏡頭後一定閪到仆街,覺得人地針對,自己一定冇錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞