尋晚sunny 直播Q&A live 有冇巴打有Backup (8)

1001 回覆
42 Like 4 Dislike
佢地唔斷氣咁 一定要開NGO 就係為左美化佢貪錢 同 R政府著數既 契弟
Sunny哥哥又開始出返黎呃錢啦
今次啲演技進步左喎
不過都係覺得你哋好假點算

睇下幾時俾人DEL先
睇完道歉片,老實講,自己睇咗佢咁多年片,好難就即刻唔睇佢,都會有感情唔捨得,但佢過咗成個月先道歉呢方面大大減分,所以我結論係持觀望態度,睇吓佢未來會唔會真係衷心改過,定係依然故我
可以進步啲,如果着果件衫冇咁鮮艷仲可以呃多啲人
簡單啲黎講
姐係
對唔住啊,我地之後會再小心啲淘寶,講事非
除左鏡頭前好戲,鏡頭後都要好戲。
痴撚線,如果係知錯,仲點解要del留言啊
都on撚9 講唔撚通
仲話會聽多啲人意見?
條道歉片睇完好似冇睇咁
啱啱睇左少少 佢將淘寶單嘢推落朋友介紹 真係好仆街
你都拍得片講啦 直接認撚左佢算數啦 反而冇咁反感
原來唔係得我覺得
岩岩睇完,最尾話繼續恢復拍片,話咩好鍾意拍片。。我就諗到佢地根本為左錢
Creamy個樣好閪 成個人無靈魂咁 最後個句拜拜連尾音都無 同埋睇得出佢地條片係斷斷續續 連道歉都咁 講一兩句又ng 再錄咁
係!!我都冇留意到依點屌!!推落去個friend度真係黐撚線
算啦 佢都係為咗個展覽先道歉姐
時間啱啱好啦出完道歉過幾日就有活動
睇playback: 喂你個眼神唔夠死狗 再嚟多take
好撚冇誠意,假撚到仆街
唔會接受

屌你老母 完全冇誠意條女塊面表達哂

唔係唔俾你地R水 , 係你地食相好撚難睇
我都係咁話 同埋可能見到就黎跌穿50萬先上水
心水清
聽日先慢慢執返佢道歉片嘅內容第九個post又有新嘢
屌啦

片頭放個道歉
但內容9流,兩條垃圾冇得救
見到好多人係cm話佢知錯能改 洗晒太平地
有條友假冒係佢員工,佢唔打算控告網民,冇delete留言,冇舉報Facebook群組。

有証據就告人
冇証據唔該唔好9吹啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞