[月經] iOS集中討論區 (202) 繼續不建議主機升iOS 16 beta

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
Iphone咁好用,用an=傻鳩
想問iPhone 13pro 電池health得返90%,建唔建議換電(未過保),定換部新既好
同埋想問下係咁就咁行入去話換電就得?佢會唔會話health重未低過標準唔比換??
有冇原廠換電巴打解答下
咁你唔好咁介意個紅點咪慳返幾百囉
End。
90%肯定唔俾
如果80頭都仲有少少機會搏到
電呢啲嘢就係出事起上嚟講唔出可以有幾大鑊
例如Note 7爆炸柒到機都唔俾上
所以先至最好用番原廠
起碼有事起上嚟你有得追究下
公司都有得查下
唔使咁認真
佢自己都知件嘢來歷不明有爆炸風險,但都係要懶叻覺得係一樣嘅嘢,覺得人哋唔啱
唔係講笑!舊野真係幫部iPhone 13 Pro Max降溫,我一次過Upload 7萬幾張相上Google photo 部機無降頻無暗mon ,keep住凍凍地
賺錢藉口你咪keep住用第三方電囉
最好機都唔買全部上淘佬買曬parts自己彻。
用第三方電睇乜健康度,啲Standard 唔同,又有大容量電,點統一?

keep住用唔出聲冇問題啊,但係你電嘅問題又拋個波去Apple就有問題
咩黎
夾埋套明唔明顯?
想買但長期戴套梗係覺冇乜用
如果諗住換14就無謂晒錢,同埋90%就比錢換不如用低啲先啦
先唔好講咩拋個波去apple,舊電幾時有問題?
你地越扯越遠,講緊apple出啲on9 warning阻住晒,你地就講叫我買parts砌iphone

同埋舊電standard係一樣,容量都係一樣,唔明咩統一,iphoneX以前換完咪又係咁照show出黎100%。係你地越扯越遠
可摸耳講下咩嚟 雖然知道係散熱
好條毛咩?
過保XS攞去換電,懶係野話要換埋個speaker
然後半年之後個speaker就壞咗
攞去apple store講數,天才話:唔好意思呀,過咗3個月額外保養啦
咁at least電係OK
同埋你都有得去apple屌兩句嘅
Razer Phone Cooler Chroma 磁吸散熱器的內部構造如下,除了風扇也有鋁製散熱片、珀爾帖電冷卻模組、冷卻板等降溫的零件。
品勝? 自己睇

品胜电池爆炸!导致我家浓烟滚滚!iPhone7p直接报废!
https://tousu.sina.com.cn/complaint/view/17347225568/

品胜充电宝正常充电突然自燃 当事人被吓不轻:火苗半米多高
http://finance.ce.cn/stock/gsgdbd/202110/27/t20211027_37034989.shtml
有冇同時叉電吹風,magsafe叉電真係好鬼熱
官皮13mini
我估佢下一代會有
我用牛夜色,唔怕變黑
呢隻金啡皮好靚,見特價即入,綠皮都唔錯
黑皮型
邊度特價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞