[月經] iOS集中討論區 (202) 繼續不建議主機升iOS 16 beta

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
Yes如果你想再快啲嘅話就最好邊叉電邊用
鋰電池嘅電量保持喺「75~65%」之間,使用「9年後」仍有90%最大容量
https://lih.kg/2443680
叉住電拍4k+screen record
premium上個月停咗一段日子之後又有
長期插住火牛

好似啲notebook 咁
長插舊電好快死
用啲高消耗app 扯到就冇電 再差返上100%
拎出街太陽底下拍4k片
用到0%再用快叉叉返滿佢再loop過
唔洗... 開住個5G 已經夠晒,我12Pro 黎
叉住magsafe入廚房拍4k60煮食片
想問下唔同app 既 copy and paste
佢要問句「允許」先比paste

呢個問題可唔可以熄左佢??
熄咗你就得
有無人用過5G wifi
穏唔穩定??
up beta囉,
次次大UP個iOS都跌少少%
up beta可以apple care咩
定係你叫佢up完再降
送Apple整,factory reset 返official release 是常識吧。
咁Up iOS 係無辦法之中嘅辦法黎。
黑仔起黎未過期點折磨都冇事,一過保先黎跌。

點日日keep到呢個位
fact statement唔係建議使用方式
但Apple care+ 換電都要限幾多%先換?
有無巴打用緊13Pro
夜晚訓覺部機隻Siri好食電
呢排隔離緊,日頭唔點用電話,訓覺咪唔叉住訓
但朝朝都少10-30%電
電健康度100%
但9成Siri用電…有時100%
點搞
大交合個app唔彈通知都唔知原來仲support緊iOS 6.1.3
最強iOS app
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞