[月經] iOS集中討論區 (202) 繼續不建議主機升iOS 16 beta

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
可能cache 咗,
我最後del 咗app, 裝返
未開app 前 入settings 轉咗language 先

好麻煩,嗰時就係呢個原因唔用apple music

乜撚野 pillow talk, time travel, galactic repairman
去天才巴 佢會直接換部比你
我係手機英,apple music中
但唔記得咗嗰時點set
係咪要係apple music 轉地區?
但佢要我取消訂閱先轉到地區, 但取消就會冇唒download左既歌?
你咩地區?
iPhone language: English
Region: Hong Kong
唔關事,我之前同你一樣,apple music中文歌都出到中文,而家仲要唔係港區都仲係中文
咁youtube musoc 好d 我聽開日文電話用英文
youtube music 可以獨立轉日文
source?
cctoy
係唔係同我一樣15.5 會突然發熱倒水?
點做到?
樓上都有人有我同樣情況
iOS 15
打機打兩鋪會熱到暗Mon 勁lag
唔知更新會唔會好d
用緊macbook air 8g ram準備轉m2
本來用黎上網多淨係想加大ssd

想問用開m1知唔知行ios game app對ram要求大唔大?
一定係加ram,SSD唔夠你可以外接,ram唔夠就收皮
係囉
我就逐首日文歌改嘅
提您9月換新電話
試下log out appstore 同 music store, 轉iphone system做中文,之後login, 咁apple music 一定會中文,之後再轉system 做英文
用緊macbook air 8g ram準備轉m2
本來用黎上網多淨係想加大ssd

想問用開m1知唔知行ios game app對ram要求大唔大?
一定係加ram,SSD唔夠你可以外接,ram唔夠就收皮

明白了
9月中
15.6 RC2 released
iPadOS 16 b3v2 Apple music仲係會彈app
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞