[月經] iOS集中討論區 (202) 繼續不建議主機升iOS 16 beta

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
10年前嘅OS
Yes 我都係而家先知
依隻天氣app 都仲support 到iOS 6,反而iOS 6 個原生天氣app 就死咗好耐

https://apps.apple.com/hk/app/%E9%A6%99%E6%B8%AF%E5%A4%A9%E6%B0%A3/id286262858
幾時肯出返新iOS widget
竟然連homepod mini白盒service unit 都已經唔係made in 支那
年頭買都仲係MIC

支持習近平清零政策
咁made in where
Vietnam
巴打用落點
我冇屋企人一齊試 兩個同性都100%分得到人? 唔想save 左schedule 去屋企人個calendar
分到呀完全無問題
不過我唔係兩個同性
呢個佛心app嚟
ipod touch 2用到而家
呢個真係人生頭幾個dl 嘅app
呢個app經典到我用咗成6-7年先知佢原來唔係official app

其實iPhone 14pm咁樣既Always on display有咩用
真·良心app
想問下用電腦BACKUP可唔可以連埋WHATSAPP D紀錄BACKUP?
我咁耐IPHONE都係用電話對電話既方式過資料
但呢家因為電話公司個PLAN我要比機佢先,然後我先收到新機

唔該哂巴打
whatsapp可以,但signal唔得
唔該哂巴打
aod唔會show咁多嘢呀想燒mon咩
期待apple會點樣玩iPhone 既AOD
Rumours 話個mon用左Samsung m12材質, 會再省電d
我自己就覺得無notification就黑屏,有就好似平時咁著mon,唔理佢既話就入AOD mode
我覺得咁樣就最方便到我
其實我估只有叉電嗰時先會啟用
Apple對慳電嘅追求
最sad都係上唔3nm
連續三代N5p了
但13 對比12 代又真係差好遠

12 果代真係垃圾黎, 又熱又唔夠電

利申: 最憎D 放上手用係熱ge 野
渣打有update, 未試喺beta 機點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞