[月經] iOS集中討論區 (202) 繼續不建議主機升iOS 16 beta

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
要MacOs都update埋?
當然
咁可能我記錯咗。
之前睇Deskview有Bug唔可以正常用到,
要MacBook閂埋咁滯先角度正常。

睇完MKBHD我都升埋部16'MBPM1去Ventura。
係喎

幾次都係咁,bugbug 哋
我試到個仲好笑
unlock咗仲係 face too far away
https://support.apple.com/zh-tw/HT201678

如果裝置的內部溫度超出正常操作範圍,您可能會注意到以下變化:

充電(包括無線充電)速度緩慢或停止充電。

顯示器變暗或變黑。

行動無線電會進入低耗能狀態。這段時間內,訊號可能會變弱。

相機閃光燈會暫時停用。

使用高度繪圖處理或擴增實境的 App 或功能時,效能會變慢。
係 16 db2 同 16 db3
銀行app有冇問題?
應該要等offical release 先可以
有冇人知 iOS 15.6 beta 幾最慳電,仲用緊 15.5 beta 2 係就係幾慳電,但呢排開始成日提我更新
我用iPad試過,彈app唔得
要等銀行嗰邊出個新嘅app嘅版本
個lockscreen宜家亂撚到。。。
youtube終於可以match system dark mode
#apple已死
每次開YouTube Premium
都會彈句「音樂內容無法在pip模式下播放」
公司spare 機, 13 mini 上左ios16 PB.
已確認HSBC 銀行app 唔work
依家有咩銀行app 正常?
全部新嘅digital bank

傳統銀行 8成唔得
就係bug嚟 得一下
佢嗰邊唔update 個Beta點up都唔會有用
個通知有冇得整番上去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞