[月經] iOS集中討論區 (202) 繼續不建議主機升iOS 16 beta

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
抵死,瞓覺果時短路著火就好笑
一早破解左
爆炸唔好屌apple 就得
唔見左bts個page

點解d 銀行app 成日耐唔耐login 就叫你登記此裝置通知?
登記完過一排又話你係第二部裝置登記左
個safari 成日自動閂哂d page 搞咩

幾日就reset一次咁

Click左下角想resume又無哂
Ok咁應該點叫,原廠撚?
好驚訝無人支持我,諗住費事開po,無諗過呢到信仰咁勁,sor
好似話過幾日就會消失,但都係睇唔到健康度。
或者個師父幫你移植埋原廠電個碼去舊新電到
大陸換d電咪淘寶架囉
你而家咪伏左佢出個非原裝警告同睇唔到健康度囉,重要擔心佢冇左防水
交際咁好你咪叫佢幫你攪返好囉
完全唔知你咩事 咁都可以講到關信仰事
呢度先係屌Apple嘅清泉
今次係7左,太耐無update,所以咪上黎屌諗住圍下爐
Btw大陸換電同淘寶有咩關係,淘寶係購物平台wo...淘寶你可以淘劣質電/有牌子既電/副廠電/原廠電,大陸換佢就係入貨入劣質電?,我換個隻係品勝囉,關淘唔淘寶咩事
會後悔
個聽筒位係邊,係感嘆號裡面?
你咁撚on9點會有人支持
條友真心癡撚線,佢可以由頭到尾都唔覺得自己有問題
類似某啲新聞用副廠電/火牛搞到爆炸
跟住去屌鳩原廠
13將聽筒搬上頂
就係為咗i字額
無人試過?
可能你覺得換舊電技術好低,而且一舊電成本好平
但你唔用原裝野,apple guarantee唔到個體驗係一致咪disable左你個功能
你當初貪平就要有取捨架啦,有咩好呻
真係唔係咁,呢啲都係賺錢藉口黎。。
Cut火牛、充電線易爛、出警告,全部都係無新創意之下用盡方法提升銷售方面營業額。點解iphoneX之前唔加而家先加?
因為換電利潤都極大,想流失左既大量用家返官方換電,利用強逼症心態,個setting長期有一粒紅點消唔到,睇唔到健康度,根本on9至極,主要係為左賺錢,不過呢啲係apple自由,高招。好彩我唔撚驚紅點。
咁既on9技倆俾你講到咩guarantee唔到個體驗所以disable,咁你以前又開,以前又guarantee到?係人都知你guarantee唔到,但特登整埋野出黎阻住,有本事直接寫你舊零件來歷不明,detect到會影響到乜野體驗,有爆炸風險,講清楚,咁我可能會去apple換
其實你覺得咁多問題,應該轉會無謂用啦
建議樓上睇下到底Apple官方建議用咩方法換電
https://youtu.be/hhdcbyIoFDU
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞