[突發]瑜珈女ig對話流出

1001 回覆
816 Like 123 Dislike
真係幾雞格 見到自己個fd隻隻雞都有follow
D港女當佢神咁拜
我指出退一萬步佢係咁講,而你一個字一個字咁譯但就無視佢quotation mark,同我支唔支持佢有咩關係
你連呢樣野都未搞掂仲講邏輯

佢段statement有冇錯同你有冇理解錯係兩樣野
而我一路淨係話你理解錯
咁樣等於我支持佢段statement?
柒左都唔係夾硬兜架
你都係去讀多啲書先啦,先學人講邏輯啦
又唔好一竹篙打沉一船人,每個人都有個價,有人肯出15 皮包你,你咪一樣狗衝

大把男一樣俾人包做鴨,只係好少曝光姐,咁唔通又話所有男人都係鴨喇喎?
講真 真心唔覺有乜道德問題 依個標準係華人set到高一高者
你只係呢件事得到呢個答案啫
男雞蟲好多人都畀啲雞唱過
有開TG group見過唔小

未計以前人人網
男女啲資料全畀人爆出嚟

不過殺人真係太蠢了
分手過後又一條好漢
又咁講

不如你諗下 到底有咩 錯,係抵死先

唔計政治果啲,偷呃拐騙係應該禁止受罰,但同死一定差好遠啵就算死者有問題,理論上都距離抵比人殺好遠(除非原來發現佢係希特拉二世啦)

咁係呢個前題下,成個連登狂屌緊人,個正義魔人叫人收下口、平衡返,都唔係好錯啫點講都好,最應該比人捉住嚟鬧嘅都係果班口臭仔多啲嘅
咁都係個人決定,咁句野係要改成「我個人覺得賣身無道德問題」,唔係感覺個個都覺得無問題
冇記錯
賣身係犯法
只要你出價嘅話
點樣證實段對話係真
無為乜
真係會有人咁做, 無原因
好似巴打咁講, d 人貪得意做謠言
各位請盡快back up
你啱Soliciting,不過佢話食飯15萬丫嘛
我懷疑所有ig kol 都係雞
咁既樣都要15皮
律師Post?
想抵毀死者人格,為兇手製造被載帽的感覺,合理化兇手殺人動機?
你依啲邏輯有fans嘅 我明架 最梗要係你開心 拎上法庭你贏梗呀 你啱 威武
之前15000果個18定19歲大波金毛妹妹,真係大慈善家
連登啲死毒撚真心恐怖

心態扭曲到,下一個殺人兇手
上連登就係咁
你當呢度學校呀
洗唔洗教你三字經
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞