[突發]瑜珈女ig對話流出

1001 回覆
816 Like 123 Dislike
咪又係雞
有咩唔同
正常知道個fd係做雞都會絕交/疏遠佢
見到好多連登仔即刻跳出黎認叻串柒柒咁真係好笑
可能佢哋覺得呢啲係條女嘅私事,唔影響做朋友掛,唔知佢哋啦

成日見佢哋成班上條女屋企玩
扯咗。。
呢啲圍內知就算啦
當睇完故仔就算唔好搞串個Party
咁都咁多正皮
平時見好多女唔洗返full time 淨係做freelance/唔洗做 日日貼去做咩運動去邊到玩果啲 都知咩事架啦
係衰在好多男人用下體諗野 不過都好大程度係天生構造
大把學得果一陣又走出黎教
睇完 覺得佢值得
值得一死 15萬
真 周街都yoga導師 鬼搵到食咩
連登仔都唔係仇雞
係仇富
仇班女做雞揾錢去塑造自己生活好好嘅KOL模式
小學生咩。。。
朋友做唔做雞無人care,最多背後議論下
香港地搵老婆點先可以娶到冇做過雞
做雞做到要人比埋面子佢,無野啊?
大家生活圈子真係唔同
真係無見過係無人care
一定日講夜講
有塊閪就做得啦
開住YouTube睇人講咩就教咩
著件緊身衫瑜珈褲大把人課金
其實解釋左既 不過你既立場可能遮蓋左你既眼睛啦

你拎上去法庭 去挑戰一個係美國佔為數不少、亦有歷史、宗教原因既value呢 個結果就係而家咁喇

你要明白一個法庭係點樣運作
lets say我今日想推另一個打破social value既議題 例如男女廁混合應唔應該
法庭係唔需要叫 認為廁所應該男女分開既人 去提供證明 點解男女廁要分開 架嘛 係咪?
相反 你要提供support 去打破依個男女廁既social value 因為你係攻果呀嘛
那怕你係法庭 只要你有51%理由 其實會你嬴架喎
但係墮胎問題上 支持既人係唔夠理據嘛 所以咪輸
所以你如果你仲認為「喂 你幾好笑架喎 點解你可以用法律嚟規範係合理既」 咁其實你無止境咁loop緊你既觀點與角度囉朋友
朋友 其實判左架喇 唔夠理據 就係唔夠理據
而唔係一日到黑就loop你唔合理呀你唔合理呀你唔合理呀你唔合理呀
係我眼中 冇乜意義囉
講返文章果個女人 唔合理囉 明唔明?
你估jumbo 果啲唔係咁咩
稅都唔洗報
但fake 黎為咩先
聽過10皮包月係要隨傳隨到嗰隻
而家15皮1個星期得2日,弗上腦
諗返陳震聰都幾慘喎… 佢都係做鴨啫 收利是都要告佢瞞稅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞