[突發]瑜珈女ig對話流出

1001 回覆
816 Like 123 Dislike
好似傾個電話都一千
你係咪理解力有問題
有邊個讚同過佢殺人係啱?
我一直講緊係點解嗰位巴打講
傳聞男人有燥狂 只係文字 佢會相信
傳聞女人做雞 有IG 佢會反對 話呢樣嘢係抵毀人格

但兩樣嘢都係值得考量既點嚟
點解對男不利既證據要參考
對女不利既證據要掩飾
立場已經偏頗
咁呢啲叫乜正義?
咁能樣都15
咁你有權利去paraphrase嘅,但係得出嚟嘅意思就會加咗你自己嘅立場囉
單從英文角度出發,佢嗰"make my termination 10 years ago worth it"係指向"a life for my children"

你下面嗰一大堆係基於你個paraphrase, 所以都唔一一回覆啦。只不過我覺得事主個重點係擺咗係選擇,佢無講過墮胎係唯一引去佢現況嘅道路,但係的確俾咗機會佢改過,佢亦都無講過話應該大家都要試下墮胎,而係當有其他唔負責任嘅人面臨同樣境況,都應該有方法去做一定程度嘅扭轉。我唔知事主當時嘅情況,但係係條件不足嘅環境下生仔,悲劇嘅機率往往比開心嘅結果高,而小朋友通常都係最大受害者
問下鐘生同佢老豆就知.........
白斬雞
條女做雞呢單嘢其實喺殺人前已經有人po過出嚟㗎
而條仔燥狂呢個傳言我就唔知

咁點解條仔燥狂呢個傳言
你唔會考量又係有心人做嘢?

你所有都係假設
但忽視所有可能性 咁你何來中立

你見我講任何嘢都冇偏向任何一方喎
何來唔係中立?
我只係講任何證據都係值得參量
唔係偏向相信偏一方既證據
而忽視另一方喎
你扮乜9正義呀
自己就可以中立
人地就有立場
笑撚死
收皮啦連登仔,人地做雞cheap還cheap啦,但係咁就應該死?真係毒撚心態,睇醫生啦油頭毒撚失敗者,成班平時行出街都7到比人屌,心理不平衡,好彩個天賜你地個樣咁7世都溝唔到女
雞雞雞!雞你老味咩傻鳩連登仔,

啲靚女一日俾啲變態佬問價問到黑,事但講個價大走啲變態佬,叫佢入錢就收晒皮,唔係咁點大走人,憑文字就話人係雞。
實告你老妨
鳩痕可以怪邊個
有得做雞就著數
咁男人係咪應該一齊抵制唔叫雞
燥狂係尋人post講既 有乜心人做野
Meanwhile 成世人做到死先搵得十幾廿k : 口德值+1
口德村村民加油 連登網絡和平靠曬你哋

傳條仔燥狂就個個信到十足十
有埋圖話佢做雞就話改圖

利申 唔歧視人做性工作者 純粹論事
咁爆……
我明
正常人都會覺得
個女仔好可憐 23歲就畀人殺咗 本來仲可以移民
我從來冇話過條仔殺人係啱 唔係錯
只係認為所有證據都需要參考
咁點解我立場唔係中立?
而你認為男傳言燥狂係事實 而女傳言係雞係偽造 係抵毀個女仔人格
兩樣都係傳言 你偏向相信對男方不利既傳言
你反而話我參考兩樣證據去考量係錯
而你偏頗一方叫正義
就算真係做雞都唔洗死嘅,同埋大佬你有比錢㗎,仲要開咁貴,我知你想爆佢大獲,但一邊屌人做雞順便屌埋自己叫雞啦雞蟲,自爆下先啦屌你

香港咁多雞都係因為一班肯比錢嘅仆街助長,但往往只係將女方起底,個雞蟲就冇事,明明雙方都有利益,點解女方蝕啲,同埋屌你老母15皮都開出唔怪之得個個做雞啦

同埋樓主千祈唔好迷信,我覺得佢會跟足你一世,死咗都要比你唱..
啲毒撚淨係識仇女
無諗過咩係demand and supply
所有人都可以偽造證據
點解你偏向連登仔講既就係大話
外面啲人講就係實話?
原來係隻死臭雞 仲咁多傻系係度護主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞